Daca iti injectezi aer cu seringa faci embolie gazoasa arteriala sau venoasa in functie de locul de injectare.probabil intrebi ca ai vazut chestia in filme, ca injecteaza o cant mica de aer si pac a murit rapid in 2 min, in realitate lucrurile stau altfel, daca iti injectezi o seringa normal de 10 ml nu o sa mori(exista o doza letala, dar e mult mai mare, in fine) dar in schimb, netratata de urgenta risti sa ramai cu tot felul de sechele, iar in final daca ii injectezi altcuiva aer pe vena(ipotetic vb) acest lucru este ft usor det la autopsie
Nu, nu mori. Din vena nu poate ajunge decat in plamani, iar acolo oricum se face schimb de gaze, asa ca nu patesti nimic. Cand vei ajunge in clasa a patra, vei face circulatia sangelui si vei vedea ca de la vene este absolut imposibil ca sangele sa ajunga la miocard, fara sa treaca prin plaman.
Imi cer scuze, este o informatie pe care o stie toata lumea, asa ca am crezut ca nu ai ajuns la scoala la ea. Nu cred ca o persoana care stie sa foloseasca calculatorul ar putea avea un coeficient de inteligenta atat de scazut sa nu stie ce se invata in clasa a patra, cred mai degraba ca daca intr-adevar ai trecut de clasa a patra, refuzi sa-t- folosesti mintea si informatiile dobandite.
De fapt, sangele din vene este colectat in venele cave care se "varsa" in atriul drept, deci in inima, de unde rezulta ca si sangele din vene ajunge la inima. In inima exista si sange venos (neoxigenat, in partea dreapta a inimii, respectiv atriul si ventriculul drept), care este trimis la plamani, si sange oxigenat (in partea stanga a inimii, in atriul si ventriculul stang, de unde este trimis in organism).
Pe scurt, ca sa nu isi mai stoarca nimeni creierii cu tine: daca iti injectezi aer in vene nu mori. De ce? Fiindca sangele din vene se duce in plaman unde are loc, dupa cum toata populatia umana stie, respiratia!
Daca iti injectezi aer in ARTERE, care sunt cele mai groase si importante si periculoase vene din organism, mori in mai putin de 1 min.
Insa trebuie sa fii batut in cap sa faci asta, fiindca fii sigur/a ca o moarte usoara ca la batranete nu e, dimpotriva!
Stiu! Stiu! Nu vrei sa aplici asta, doar am specificat sa nu fiu raportat!
Este normal sa fii curios, chiar si atat de macabru de curios si sper ca data viitoare sa vii cu, curiozitati mai sanatoase decat asta!
Si de asemenea sper ca data viitoare sa raspunzi mai politicos persoanelor si utilizatorilor cu un statut mult mai aparte si diferit de al tau si care nu fac decat sa iti raspunda la o intrebare puerila de a ta, in stilul in care simt nevoia! Asta arata ca ai ceea ce multi numim "educatie" si "respect/bun simt fata de ceilalti".
In inima, dar in cavitati, deci nu in miocard (adica nu in arterele coronare) ca sa poata face infarct. cavitatile cardiace sunt largi, nu se pune problema ca s-ar putea obstrua, evident. Daca citesti raspunsul meu, nu am scris ca nu ajunge la inima, ci ca nu ajunge la miocard.
Ma intereseaza doar daca mori sigur. ca astea cu ''viata merita traita''le stiu si eu
Bine inteles ca vei murii, si am scris ca viata merita traita pentru ca asa mi-a venit sa spun, nu vreau sa cred ca ai vrea sa te injectezi sau ceva.
O zi placuta!
Nu, nu ma injectez
Ma bucur
Viata e un **** total
Cu siguranta da pt.ca nu are ce sa caute are in vene si mai ales sa ajunga si la inima. dar de ce te tenteaza?
Da, te omoara in maxim 30 de secunde, fara sa simti ceva, oprind inima instantaneu. chestia e sa alegi vena care duce singele la inima, nu la plamani. daca o alegi pe cea care duce sange la plamani nu rezolvi nimic, mai trebuie sa te intepi odata si pierzi timpu'
Iti spun eu mai mult ca sigur ca nu patesti nimic, am incercat in vena in artere adica in toate venele posibile si dupa cum vezi inca respir.
Normal ca daca iti injectezi aer in vena mori pentru ca faci embolie gazoasa. Am vazut tot felul de prostii scrise pe aici cum ar fi chestia ca plamanii ar elimina bulele de aer. Nu este un timp exact pana cand mori, dar mori cu siguranta. Si toate venele circulatiei arteriale ajung initial la inima.
Daca ajung buele de aer la plani nu sunt eliminate deoarece oxigenul si CO2 nu circula in sange sub forma de bule. O2 e transportat de heoglobina (98.5%) si dizolvat fizic in plasma (1.5%), iar CO2 este transportat sub forma de bicarbonat in cea mai mare parte (90%). O metoda de tratament pentru patrunderea bulelor de aer in plasma este barocamera. Dar daca esti asa curioasa incearca pe un cobai: caini, pisici, soareci, hamsteri, si o sa vezi exact ce se intampla.In caz ca iti place poti incerca si u .
Daca vrei sa mori sigur poti sa incerci cu ulei functioneaza garantat.
Sunt de acord cu criticalll in totalitate prostiile care le-am vazut si eu cu plamani care elimina aeru din sange m-au lasat masca ) cred ca respectivi au vazut supapa de sens la calorifer care elimina aerul din instalatia de apa si au comparato cu plamani
Daca-ti mai bagi la vena heroina strange bine garoul si scoate surplusul de aer din seringa... cred ca ti-ai bagat un pic de aer din greseala in timp ce te drogai si de aia ai venit sa intrebi aici?