Nu pe loc.ci in cateva minute si in agonie!
.sa nu imi spui ca vrei sa incerci...
Buna.
Sper sa nu faci asa ceva...
Nu, nu mori pe loc.dar asta e riscul.
Daca sa zicem ca accidental ti-ai taiat vena femurala...suni urgent la politie.incercand sa impiedici scurgerea sangelui din zona aceea...dar oricum pana se ajunge la spital majuritatea persoanelor aflate in problema.mor.
Deci ai si tu grija.
Toate cele bune!:* Numai Bine!
Nu chiar pe loc...in cel mult o zi esti moarta deoarece pierzi peste 50% din sange deoarece vena fermurala este una dintre cele mai importante vene. sper ca te-am ajutat. funda?
Dc? Vrei sa incerci? Sincer nu stiu daca mori pe loc [ n-am experimentat inca ] dar stiu sigur ca mori
Vai mamaa...Esti batuta-n cap fatoo? Doar nu vrei sa te sinucizi ca satanistii aia cretini... Logic ca nu mori pe loc, pentru ce dracuu' doar iti tai gatuu'.
Ce e cu voi?! Ca am mai vazut alta care intreba ceva in genu : "Unde se afla vena femurala?" Va doare capul de la atat stat in fata calculatorului?
Nu mori pe loc am vazut o faza de asta da ar fi indicat sa suni la 112 da depinde eu am ajuns cu o prietena care sa taiat pe jos pana la spital si era destul de ok doar ca pierdea mult sange si ametea din ce in ce mai tare oricum nu ar fi indicat sa faci asta
da merita sa le vezi fata la doctori cand vad chesti din astea
Lowsensitive întreabă: