La varsta ta, nu poti tine regim, important este sa faci mult sport. Iti va asigura o silueta frumoasa si armonioasa.
Draga mea esti asa de mica si corpul tau va mai avea atea transformari, abtine-te de la dulciuri, fa sport si multa miscare si eu zic ca nu vei avea probleme in viitor.
Ar trebui sa o lasi mai usor cu dulciurile, seara sa nu prea mananci, sport mult.
By AlinoOtsa
Pai si eu tin regim te sa nu mananci prajeli sa te abtii de la dulce sa eviti sarea sa mananci mai sanatos salate cu ulei de masline si sa incerci sa faci miscare oricum sa nu incerci sa slabesti doar sa ramai echilibrata ca mi-a zis un doctor ca eu ma inalt si nu trebuie sa nici sa ma ingras nici sa slabesc doar sa ma echilibrez incearca e de ajutor... funditzsa plssss :X
Draga mea, esti normala la virsta ta.Nu-ti fa griji, maninca acum dulciuri, ca mai apoi chiar vei avea o obsesie pentru o silueta perfecta.Nu cred ca de la virsta asta ar trebui sa te abtii de la dulciuri, dar desigur ca nici nu este bine sa intreci limitele, adica vreau sa zic ca prea multe dulciuri nu sunt bune pentru organism.
Fa mult sport.SI incearca sa mananci cat mai sanatos.Asta e cel mai important.Si sa bei multa apa, cel putin 2 l pe zi.Bafta