anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca la 14 ani am 1.87 inaltime si o greutate de 80 de kile,as putea ajunge la o inaltime de doi metri? Si in cam cat timp? In general, mananc cereale Corn Flakes si fructe. Uneori si omlete si supe.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

N-avem de unde sa stim dar daca vrei sa mai cresti ai putea incerca sa practici inot, basket si efectiv sa stai atarnat de o bara.

4 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Eu ca fata, am stagnat in inaltime prin clasa a-6-a.De la 1, 62, nu am mai crescut in inaltime, si am 20 de ani.Nu stiu, este posibil sa mai cresti, este posibil sa ramai asa, nu depinde de alimentatie, depinde de organism.

| CuriousStuff a răspuns:

Ai mai mari sanse sa aflii raspunsul la "Cat o sa crest in inaltime?" de la o vrajitoare/ghicitoare decat de la noi. Noi nu avem de unde sa stim, uita-te la parintii si rudele tale, daca ai rude de 2m e posibil sa cresti si tu, iar daca nu ai, tot e posibil insa sansele sunt mult mai mici. Nimeni nu iti poate spune daca si cat o sa mai cresti.

| lovelessAlex24 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Nu am nici macar o ruda mai inalta decat mine si nu n-am nicio vrajitoare sau ghicitoare in oras, cel putin asa cred.

| CuriousStuff a răspuns (pentru lovelessAlex24):

Atunci doar timpul o sa-ti spuna daca mai cresti sau nu.