anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă la prima menstruație nu am avut dureri, nu voi avea nici la următoarele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| weloveit a răspuns:

Buna, asta nu se poate controla sa zic asa. Daca la prima menstruatie nu ai avut dureri, nu iti poate zice nici un doctor ca la urmatoarele nu o sa ai. Nici eu n am avut dureri la prima menstruatie, iar apoi nu mai puteam de durere. Decat sa auzi minciuni ca nu o sa te doara, ca nu o sa ai nimic. De exemplu pot aparea dereglari hormonale, raceala la ovare, la burtica. Iar astea influențează ciclul menstrual si durerile. O sa vezi pe parcurs cum evolueaza starea ta cand esti la menstra. Poate o sa fii un caz fericit! Sa auzim numai de bine! Multa sanatate!

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu vei avea. Se poate să ai uneori, rareori.

| Jouliete a răspuns:

Chiar daca nu ai avut la prima menstruatie dureri, sa stii ca vei putea avea la urmatoarele, dar nu neaparat. Durerea apare si daca nu ai grija spre exemplu sa porti sosete sau sa nu fi desculta prin casa fiindca nu trebuie sa iti fie rece la picioare pentru ca daca iti e dupa la mnttruatie o sa ai dureri. Si in caz ca o sa simti dureri, poti sa iti cumperi nurofen dar sa ceri special pentru durerile astea.

| lucky2000 a răspuns:

Nu neaparat, depinde de flux, condiție fizica, vârsta, începerea vieții sexuale