Nu, cel mai probabil ai avut o extrasistola, daca ai consumat prea multa cafea, energizante, esti nedormit etc. La infract simteai o durere foarte puternica timp de cateva ore, nu era doar o intepatura, deci nu te panica.
E gravă asta?
Nu, se poate intampla fiziologic in acele conditii pe care ti le-am zis. Daca simti asta des, atunci ar trebui poate sa consulti un medic.
La medic mi-au gasit doar lipsa de calciu, gastrită cronică si reflux duodeno gastric
Lipsa de calciu afecteaza functia cardiaca de asemenea
Buna! Vorbeste cu mama ta si du-te la medicul de familie..nustiu ce sa zic si eu am unele probeleme cu inima, uneori imi bate foarte tare si il simt. Ma speriu foarte repede si atunci imi bate inima foarte tare.
'Țevi înfundate' In functie de ce bei si ce mananci, uneori, sangele are densitati diferite in diferite parti ale corpului. Bea mai multa apa
Nu prea se intampla asa ceva "tevile infundate" este denumirea pentru ateromatoza eventual, dar el e tanar, nu e cazul de asa ceva.
Nu a fost nimic grav eu patesc asta aproape zilnic! E doar de la stress sau oboseala sau chiar o sperietura pulsul creste si de aici iti simti'' inima batand in cap ''
anoooonimm77 întreabă: