| Anonim1842 a întrebat:

Daca m-am dat cu o alifie pentru cosuri pe nume Skinoren si dupa a inceput sa ma manance in locurile unde am dat asta inseamna ca isi face efectul sau ca sunt alergic la vreo substanta? Tin sa mentionez ca de cand ma stiu nu am fost alergic la nimic si sunt curios daca e bine sa dau in continuare cu acea alifie sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde de mancarime. Uneori e un semn ca o rana se vindeca. Daca e totusi suportabila si nu persista e ok.

| Huntress a răspuns:

Eu zic sa stai chill. Daca devine rosie zona, spala-te si du-te la dermatolog, dar daca e ok, cred ca e doar reactia alifiei care iti usuca cosurile, ca am si eu alifii la care se simte un oarecare discomfort, dar nu mi-au facut decat bine, si nici eu nu-s genul care sa fie alergica