| creatza96 a întrebat:

Daca m-am operat de apendicita, si am mancat covrigi,ciocolata,un corn,si o ciorba,piure cu un pic de delicat, are cv? patesc ceva? mi se desprinde operatia? Sau ce patesc? va rog spuneti-mi cei care au trecut prin asta. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Pai cat timp ai de cand te-ai operat happy?

| marcous a răspuns:

Nu se intampla nimic.

| debby2000 a răspuns:

Cat ai de cand te-ai operat?

| creatza96 explică (pentru debby2000):

7 zile si cu asta

| creatza96 explică (pentru debby2000):

7 zile + asta

| debby2000 a răspuns (pentru creatza96):

Nu trebuia sa mananci ata.este posibil cand te ducu la tualeta sa ti se poata rupa operatia.de aceea doctorii nu recomanda sa mananci atat de mult. daca esti norocoasa nu ti va intampla nimic

| musculo a răspuns:

Doar te vei constipa putin dar operatia nu se va desprinde

| AmaliaApetri a răspuns:

Eu la cateva ore de la operatie am mancat pui la rotisor si nu am avut nimic. Dupa numai 4 zile de internare mi-a dat drumul din spital, si nu am avut nici o problema pana in ziua de azi (e vorba de un an in urma).
Ce trebuie sa adaug e ca, spre deosebire de cei care au baut doar ceai si mancat iaurt, asa cum le-a zis medicul, eu m-am vindecat mult mai repede. Ei erau rahitici si slabiti, ca de infometati nici nu mai zic.
Dar totusi nu exagera...eu am mancat normal, nu ca dupa o saptamana de post negru.

| FentyAnnna a răspuns:

Mama cat ai mancat! laughing Nu cred happy

| deea_6558 a răspuns:

Nu ti se intampla nimic, asa am facut si eu dupa operatiewinking
doctorul iti spune sa nu mananci asa ceva pentru a nu avea probleme cu stomacul pana iti scoate firele...stai linistita nu patesti nimic, nu are nicio legatura cu desprinderea operatiei:*:*