| Cristina788 a întrebat:

Daca ma culc cu un baiat si acesta isi da drumul in mine, si daca ma culc peste cateva zile cu un alt baiat si isi da si acesta drumul in mine, ce se intampla? pierd prima sarcina? sau pot fi insarcinata cu amandoi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Subscriu la ce a spus Flor.
Sunt rare cazuri, dar totusi exista, cand o femeie naste gemeni de la doi barbati diferiti (in caz daca cele doua contacte sexuale au avut loc, ca timp, foarte aproape unul de celalalt).
Asa ca protejeaza-te, draga Laura, indiferent de situatie!
Numai bine!

19 răspunsuri:
| Anddrea a răspuns:

Ar fi culmea laughing. Daca ai ramas insarcinata de prima data poti intretine relatii sexuale neprotejate pentru ca nu se intampla nimic, nici nu pierzi prima sarcina, nici nu ramai insarcinata cu amandoi. Iti dai seama prostituatele care o fac cu atatia neprotejat. Ar deschide gradinita.

| Kazimir a răspuns:

Cea mai epica intrebare evar!

| Liviu a răspuns:

Nu stiu hai sa facem sex in gruplaughingMuhahah

| afrodita3333 a răspuns:

Ar cam trebui sa stii daca te gandesti sa te culci cu un baiat.Vezi-ti de copilrie ca la 14-15 ani nu esti de sex.O sa ai tot timpul din lume.

| adyth a răspuns:

O.O Tu n'ai ce face?

| WeeD a răspuns:

laughing Vei naste un caine

| giuly a răspuns:

Nu, Doamne fereste!
O sa nasti siamezi, atata tot.

| pinguinuVerde a răspuns:

Tu chiar că ai mult timp liber. Şi pentru ...al treilea.Nu crezi?

| crytical a răspuns:

Poi cam asa s.a nascut Justin Bieber

| Shine a răspuns:

Felicitari! O sa ai un copil copac!

| iulya_9118 a răspuns:

Ramai cu amandoi.straight face

| necu91 a răspuns:

Pai depinde daca prima incercare a prins radacini. daca a prins prima radacini poti sa faci sex si sa termine in tine pana inebunesti. in nici un caz nu vei fi gravida cu aman2 happy

| pink10 a răspuns:

rolling on the floor)))) Am trait sa o aud si p'asta straight face Vezi sa nu iei vreo boalawinking Cat despre sarcina, daca si-a dat drumu' in tine pe mine ma pui de nasica love struck Esti insarcinata cu unu! Sper sa stii care e tatal straight face

| flor_4630 a răspuns:

NU pierzi prima sarcina.Daca ai ramas gravida de prima data, nu poti ramne si a doua oara. Faza e ca daca spermatozoizii celui de-al doilea ti-a gasit ovulul, pot ramane gravida si cu acesta.(Caz real-o femeie a ramas gravida cu sotul si cu amantul in acellasi timp nascand gemeni). Poti face gemeni(unul sa fie de la primul si unul de la al doilea.Totusi,eu zic sa-ti faci un test mai intai, sa vezi daca esti insarcinata. Sper ca te-am putut ajuta.

| Christelle a răspuns:

Poti ramane insarcinata doar cu unul. Primul big grin

| alegz a răspuns:

Dupa 2 zile mai fa asa cu unu si o sa ai TRIPLETI smug

| rhimezzz a răspuns:

Esti tare! laughing dupa ce ramai insarcinata poate "sa lase in tine" toata lumea laughing ca n-o sa mai ai nici pe dracu! incearca sa ii notezi pe un calendar in caz de ceva sa stii cine-i inculpatu'. sau pe mai multe...

| claudiualin a răspuns:

In primul rand daca te culci cu un baiat si isi da drumul in tine si peste cateva zile te culci cu altu care isi da drumul in tine inseamna ca esti c.u..r.v..a., in al doilea rand poti sa nu ramai insacinata dloc, depinde ce noroc ai, de asemenea poti ramane insarcinata ori cu primul ori cu al doilea niciodata cu amandoi

| anonim_3383 a răspuns:

Din cate stiu eu nu poti fi insarcinata cu aman2.depinde daca ai ramas insarcinata... daca ai ramas cu primul.nu mai are al 2 lea legatura.happy...credd.