| Alex_1450 a întrebat:

Daca ma doare gingia, si mi se umfla falca, credeti ca imi va trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| sallamaleckum a răspuns:

Da, va trece, dar iti recomand sa consulti un medic dentist, vorbesc serios. tatal meu stia un om care a murit din cauze dentare si pentru ca a tot amanat vizita la dentist!

| gabitzuuu11 a răspuns:

E de la o masea du-te la dentist!

| xannaa a răspuns:

VA trece, dar nu ar strica o vizita la dentist. FUNDA?puppy dog eyes

| DarQueen a răspuns:

Așa, din senin, nu prea cred, e un semn că trebuie să faci o vizită la un stomatolog.

| xannaa a răspuns:

Va trece, funda?puppy dog eyes

| dannyel86 a răspuns:

Eu am folosit bicarbonat de sodiu alimentar pentru gingii inflamate. Pune bicarbonat pe zona afectata si tine-l o vreme, dupa care clatesti. Daca falca umflata e problema, ai putea face o solutie cu apa cu bicarbonat si sa-ti clatesti gura cu ea, fara sa inghiti.
Daca ai abces (o punga cu lichid pe zona dureroasa, trebuie doar sa astepti).

| tunary a răspuns:

Umflatura si durerea inseamna ori carie profunda in interiorul maselei-dintelui, ori puroi.Fa o vizita la stomatolog si roaga-te sa nu fie puroi deoarece vei avea nevoie de operatie.La carie in cel mai rau caz va extirpa maseaua-dintele, dar poate sa curete doar zona si sa o mascheze in cazul in care ai trecut deja de prima schimbare a dintilor happy. Succes cu dentistul si nu-ti fie frica, nu va durea deloc happy

| mongolo a răspuns:

Cel mai bine e sa iei un agocalmin si daca nu trece ar fi bine sa te duci la doctor

| TotEuMa a răspuns:

Da, daca te speli mai des pe dinti si folosesti o apa de gura. Incearca sa te speli pe dinti dupa fiecare masa :d.