Da, va trece, dar iti recomand sa consulti un medic dentist, vorbesc serios. tatal meu stia un om care a murit din cauze dentare si pentru ca a tot amanat vizita la dentist!
Așa, din senin, nu prea cred, e un semn că trebuie să faci o vizită la un stomatolog.
Eu am folosit bicarbonat de sodiu alimentar pentru gingii inflamate. Pune bicarbonat pe zona afectata si tine-l o vreme, dupa care clatesti. Daca falca umflata e problema, ai putea face o solutie cu apa cu bicarbonat si sa-ti clatesti gura cu ea, fara sa inghiti.
Daca ai abces (o punga cu lichid pe zona dureroasa, trebuie doar sa astepti).
Umflatura si durerea inseamna ori carie profunda in interiorul maselei-dintelui, ori puroi.Fa o vizita la stomatolog si roaga-te sa nu fie puroi deoarece vei avea nevoie de operatie.La carie in cel mai rau caz va extirpa maseaua-dintele, dar poate sa curete doar zona si sa o mascheze in cazul in care ai trecut deja de prima schimbare a dintilor . Succes cu dentistul si nu-ti fie frica, nu va durea deloc
Cel mai bine e sa iei un agocalmin si daca nu trece ar fi bine sa te duci la doctor
Da, daca te speli mai des pe dinti si folosesti o apa de gura. Incearca sa te speli pe dinti dupa fiecare masa :d.