anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ma doare molarul de jos,inclusiv amigdala cu durere de mandibula dar si spre ureche, poate fi de la curent? Sau masea de mine/carie?
Am luat brufen dar nu ma mai doare timp de 3-4 ore,dupa care iar ma doare
Ma doare cand mestec pe partea molarului, dupa ce iau brufen imi trece dar revine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ce varsta ai?

| doctorandus a răspuns:

Mergi la dentist ca altfel risti sa mori.

| Drimmero a răspuns:

Mergi la dentist daca nu te lasa, te va rezolva imediat.

| Eduard619 a răspuns:

Cel mai probabil ai facut un abces care s'a transmis la zonele vecine. Control stomatologic de urgență!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce brufen ibrupofen se numeste cum îi schimbi tu denumirea ca moșii si babele care habar nu au, mergi la medic poate fi măseaua cariata, si durerea rezoneaza spre ureche, numai medicul după ce te consulta stie, nu stim noi nu sunte m medici. Daca te doare cînd mesteci este clar maseaua carie.

| Ellzzz a răspuns (pentru anonim_4396):

Brufen scrie pe cutie happy

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ellzzz):

Este vechiul ibuprofen i au schimbat ei denumirea. Am crezut ca tu îi spui asa, ce varsta ai?

| Ellzzz a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

21

| Lovelypeaches100 a răspuns:

Eu sincer nu mi-as face griji, piate e de la cum ai dormit

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Lovelypeaches100):

Daca a zis ca o doare cand mestecă cum sa fie de la cum a dormit, destept mai esti, este măseaua clar.

Nup nu este de la cum am dormit, ma doare de vreo 3/4 zile
Tin minte ca am stat oricum si in curent de la AC-ul de la masina. Se vede pe toti molarii o linie neagra destul de profunda

Eu am zis ca de la măsea este, altcineva a zis ca este de la pozitia in care ai dormit, deci clar nu are legatură.Ai o carie nu te a tras curentul, ca daca era de la curent te durea doar urechea. Si nu te durea cand mestecai pe partea molarului.Sanatate multa, luni mergi la cabinetul stomatologic poate trebuie scoasa sau tratata maseaua.

Pai ma doare gen si urechea putin inauntru cand mestec dar si sub ea

Te doare maseaua si durerea rezoneaza inspre ureche ca sunt una linga alta.Cind scapi de măsea gata, nu te mai doare nici urechea.Deci măseaua este buba.

Si cam cat costa o carie? I-am zis mamei ce dunga neagra destul de profunda, s-a si uitat si a spus "nu, asta nu e carie in niciun caz" si aparent am dunga neagra pe toti molarii din partea dreapta jos dar si pe partea stanga. A zis ca daca nu imi trece durerea sa imi dea antibiotice...

Nu lua antibiotic fara sa i ti recomande medicul, mergi la stomatolog, nu stiu cit costă consultatia, fiecare cabinet are tariful lui.

| Mmn a răspuns:

Doua chestii pot fi..fie o carie..fie iti iese molarul si erupe, se inflameaza un pic gingia de acolo si provoacă dureri. Medicul spune cel mai bine.