Cel mai probabil ai facut un abces care s'a transmis la zonele vecine. Control stomatologic de urgență!
Ce brufen ibrupofen se numeste cum îi schimbi tu denumirea ca moșii si babele care habar nu au, mergi la medic poate fi măseaua cariata, si durerea rezoneaza spre ureche, numai medicul după ce te consulta stie, nu stim noi nu sunte m medici. Daca te doare cînd mesteci este clar maseaua carie.
Brufen scrie pe cutie
Este vechiul ibuprofen i au schimbat ei denumirea. Am crezut ca tu îi spui asa, ce varsta ai?
21
Daca a zis ca o doare cand mestecă cum sa fie de la cum a dormit, destept mai esti, este măseaua clar.
Nup nu este de la cum am dormit, ma doare de vreo 3/4 zile
Tin minte ca am stat oricum si in curent de la AC-ul de la masina. Se vede pe toti molarii o linie neagra destul de profunda
Eu am zis ca de la măsea este, altcineva a zis ca este de la pozitia in care ai dormit, deci clar nu are legatură.Ai o carie nu te a tras curentul, ca daca era de la curent te durea doar urechea. Si nu te durea cand mestecai pe partea molarului.Sanatate multa, luni mergi la cabinetul stomatologic poate trebuie scoasa sau tratata maseaua.
Pai ma doare gen si urechea putin inauntru cand mestec dar si sub ea
Te doare maseaua si durerea rezoneaza inspre ureche ca sunt una linga alta.Cind scapi de măsea gata, nu te mai doare nici urechea.Deci măseaua este buba.
Si cam cat costa o carie? I-am zis mamei ce dunga neagra destul de profunda, s-a si uitat si a spus "nu, asta nu e carie in niciun caz" si aparent am dunga neagra pe toti molarii din partea dreapta jos dar si pe partea stanga. A zis ca daca nu imi trece durerea sa imi dea antibiotice...
Nu lua antibiotic fara sa i ti recomande medicul, mergi la stomatolog, nu stiu cit costă consultatia, fiecare cabinet are tariful lui.
Doua chestii pot fi..fie o carie..fie iti iese molarul si erupe, se inflameaza un pic gingia de acolo si provoacă dureri. Medicul spune cel mai bine.