| Madalina_Mihaela_1999 a întrebat:

Daca ma spal cu bicarbonat pe cap in loc de sampon,imi face bine, sau imi strica parul? raspundeti doar daca ati incercat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nelu62 a răspuns:

Bicarbonatul se mai foloseste la albitul dintilor. Eu nu te-as sfatui!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am incercat si nici nu am de gand sa fac asta? Ai mai pomenit tu undeva sa se spele pe cap cu bicarbonat? Bicarbonatul eroade. Incearca Tu si si ne spui si noua.

| Madalina_Mihaela_1999 explică (pentru anonim_4396):

Da,am auzit ca se foloseste si pentru par, pe vremuri cand nu exista sampoane si sapun de casa cu ce crezi ca se spala lumea? cu bicarbonat si da, o sa incerc
happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Madalina_Mihaela_1999):

Posibil Madalina, dar in timpul de azi, vrei sa folosesti bicaronatul? O fi folosit ppe timpuri dar stim ce efecte avea, poate sa cada parul.Acele femei de pe atunci aveau un par nu tocmai...frumos spalandu-l cu bicarbonat.