| Mihaihjv a întrebat:

Daca ma spal cu bicarbonat pe fata o sa imi treaca cosurile? Nu am multe si o sa am un ten mai curat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Până nu încerci nu ai de unde să știi. pe unii poate să aibă efect, pe alții nu.

| RAY a răspuns:

Nu,cosurile pot fii cauzate de pubertare,alimentatie bogata in zahar, genetica ta, faci culturism, du-te si fa un test de hormoni, glicemie, cauza este din interior

| RAY a răspuns:

Ioneasca sa vad si eu un caz rezolvat cu asa ceva ca sunt curios, daca omul are o cauza hormonala cum naiba sa se rezolve astfel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil rău nu îți face tenului orisicum, poți încerca

| Nume6 a răspuns:

Nu cred că e ok sa il aplici nedizolvat cu apa sau altceva, irită mult.

| 09Ioana09 a răspuns:

Bicarbonatul este prea dur pentru față. O sa iti usuce tenul si gladele o da produca mai mult sebum, adica o sa ai mai multe coșuri. Cumpărați de la farmacie cu gel pentru acnee. Il poti incerca pe cel de la farmec si gama stop acnee. Costa undeva la 20 de lei, e un preț acesibil

| CostelBalos69 a răspuns:

Normal, eu zic sa încerci! Nu ai nimic de pierdut in afară de bicarbonat de sodiu!