| Teodor168 a întrebat:

Dacă mâine am test la mate si invat desigur foarte bine, iar inainte cu 20 de minute de test mănânc niște ciocolata neagră 85%, mi se pot mari performanțele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

O sa ai energie mai multa si o sa te ajute sa te concentrezi, dar nu te astepta la cine stie ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, o sa iei nota 11 la ambele.

| EllaTheStrange a răspuns:

Nu. Poti sa iti iei un suc natural inainte din fructe. Si sfatul meu este sa nu mai repeti nimic inainte. Incearca sa te gandesti la altceva, sa fii mai calm.

| Tomitza38 a răspuns:

Asta depinde doar de tine. Daca esti o persoana ce se energizeaza de la cacao/cofeina s-ar putea sa mearga, insa daca esti o persoana asa ca mine care este molesita de ciocolata, recomand sa nu mananci. Sper ca sfatul meu sa te ajute

| Iuliaaa0298 a răspuns:

Eu stiam ca daca mesteci guma in timpul testului, o sa te descurci mai bine xD am incercat de cateva ori si sincer parca sunt mai atenta si ma concentrez mai bine xD incearca...