| anca_negrea a întrebat:

Daca mama a fost diagnosticata cu reumatism si nu vrea sa ia medicamente, ci doar chestii naturiste si ibuprofen, pot aparea complicatii?

Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Medicamentele care i s-au dat sunt droguri puternice, obtinute chimicm care o ajuta la dureri si simptome, dar nu o vindeca, pentru ca nu exista inca medicatie pentru bolile reumatice.
Aceste medicamente sunt foarte puternice si au efecte secundare grave, precum orbirea, umflarea samd.
Asadar, mama ta stie bine de ce refuza medicatia, fiindca boala evolueaza oricum, cu sau fara medicatia aceea, care nu-i ia decat durerile, dar in schimb ii da orbire si probabil cancer, in ani de folosinta.
Stiu despre ce este vorba, ma lupt cu acelasi lucru de peste 10 ani si locuiesc in occident, unde as putea avea acces la medicatie de ultima generatie, dar nu exista asa ceva.
Si eu tot pe naturiste am intrat, din acelasi motiv.
I-as sugera mamei tale sa mearga sa faca un tratament cu venin de albine, am inteles ca face minuni pentru cei cu boli reumatismale si scleroza multipla. Din pacate, eu nu locuiesc in tara ca l-as face.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ține o dietă strictă, ca cea indicată de dr. Călin Mărginean, poate scapă.
Depinde de reumatism, poate ataca inima.
Dacă nu, se poate anchiloza, să nu se mai poată mișca, etc.
Nici toate ale medicului și a popii, dar nici fără ei.

| doctorandus a răspuns:

Calin Marginean este un medic care este bolnav psihic. El crede ca se poate trata cancerul doar cu fructe si legume.

| alina2k18 a răspuns:

Sa aiba grija cu ibuprofenu luat dupa ureche, poate da complicatii pe termen lung mai ales daca are si alte afectiuni.
E mai bine sa ia tratamentul recomandat de medic [ ma indoiesc ca i-a dat ibuprofen pe mai mult de 7 zile ] si sa respecte indicatiile si evident control la domn doctor in functie de cum se simte.
Naturistele se foloseau in urma cu sute de ani cand NU EXISTA ALTCEVA si medicina era la nivel 0. Bineinteles ca nu inseamna ca si functionau naturistele laughing