| Anonimafarahaz2 a întrebat:

Daca mananc 3 supe din alea la plic pe zi, este posibil sa ma îngraș? 1, 73 si 56 kg, 17 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca mananci supe de alea la plic in fiecare zi te imbolnavesti de la cate chimicale au

| RxTx a răspuns:

Mănâncă mă ce vrei tu si șuncă presata si kaizer si mici si shaorma
SECRETUL ESTE SA MERGI 5000 PAȘI după fiecare masă

| Anonimafarahaz2 explică (pentru RxTx):

Ideea e ca vreau sa ma îngraș?

Răspuns utilizator avertizat
| RxTx a răspuns:

Aici ai găsit cel mai expert om de pe planetă în îngrășat eu am reușit să ajung la 140 de kg în de curs de doi ani cum am făcut asta la început aveam 70 de kg dar dintru un motiv anume pentru că mă anunți șireată o gagică Mă durea sufletul iar atunci când mâncam nu mai mă durea inima de supărare pentru că fata a plecat cu altul așa că am început să tot mănânc la fiecare masă eu cumpăram câte o pizza de patru persoane carnivoră se numește de la Jerry pizza apoi beam câte o sticlă de 2 l de cola la fiecare masă în parte de unul singur să îți povestesc cum arăta o zi gastronomică de a mea dimineața mă trezeam și mâncam o pulpă cu mujdei de usturoi smântână mărar făcută pe grătar în drum spre servici în metrou îmi luam un buton din ăla umplut cu cremă o banană și o cutie de cola când ieșeam din metrou la victorii cumpărăm o merdenea cu brânză sărat mergem câțiva pași până în la Barbu Văcărescu unde lucram eu la primăria capitalei și în drum treceam pe lângă o șaormerie câteodată o opream acolo și mai mâncam o bucată de pui pe jar sau o șaorma mică sau luăm la pachet o șaorma mică apoi mai mergem și treceam pe lângă o cofetărie și cumpăram de la acea cofetărie o înghețată parfi înghețată parfi este o înghețată care este făcută natural în cofetărie ajungem la job acolo aveam un platou mare cu nectarine struguri căpșuni chiar și iarnă banane mere kiwi prune tot felul de fructe ananas avem tot felul de fructe și tot timpul ciugureanu de pe acel plato între timp aveam ciocolată africana cu stafide tot timpul dar tot timpul cât mâncăm fructe aveam alături și o ciocolată africana cu stafide și băgăm câte o pătrățică de ciocolată africană la fiecare 30 secunde mai mestecam o bucățică de ciocolată africana mai băgăm o boabă de strugure mai munceam cătă ceva se făcea prânzul la prânz eu cumpăr am o pizza de patru persoane și o sticlă de cola de 2 l pe care le mâncam singur după prânz mai trebuie să iau câteva minute și băgam o cutie de pateu vegetal de la mandy apoi mai munceam un pic mai luăm fructe cu ciocolată cu înghețată din asta parfi băgam bere băgam apă minerală mai băgat niște cola apoi se apropie seara seara mai dădeam comandă de o pizza din asta de patru persoane carnivoră de la Jerry pizza și o sticlă de cola de 2 l pe care le serveam de unul singur apoi plecam de la job spre casă luăm pe drumul în cremșnit de la cofetărie mai luăm și pentru acasă cremșnit tot pe drum achiziționăm și o sticlă de șampanie când ajungeam acasă mă așteptau cartofi cu mujdei de usturoi și smântână și mărar și câteva pulpe cu tot cu copan mari făcute cu grătar pe grătar așa seara acasă băgam cremșnitul noaptea beam sticla de șampanie și pe la ora două noaptea mai ajungeam în bucătărie unde mai mâncam o jumătate de kilogram de cârnați de Pleșcoi și câteva bucățele de pastramă de oaie apoi în fiecare weekend făceam grătar nu exista weekend să nu fac grătar în afară de asta dacă mergeam undeva la un festival la un circ la orice la Sighișoara de exemplu birou tarabe din astea cu mâncare și încercam de toate de la ciolan la grătar la mici la pulpe la nu exista ceva să aibă ăia de vânzare și eu să nu de gust.
Apoi când mă plătim mai bine îmi permiteam să merg până în Elveția ca să mănânc niște salam ținut la fum timp de 9 ani îmi permiteam să merg să mănânc lucruri interesante prin bazarul de la Istanbul îmi permiteam să merg în Grecia îmi permiteam să mănânc niște roșii din Franța sută la sută naturale îmi permiteam să mănânc brânză cu mucegai din Franța îmi permiteam să mănânc tot felul de lucruri interesant de exemplu făceam excursii doar ca să mănânc

| doctorandus a răspuns:

Trebuie sa stii ca si eu am cumparat supe la plic din Olanda si nu poti trai doar cu trei plicuri pe zi, inseamna ca faci foamea.

| Anonimafarahaz2 explică (pentru doctorandus):

Iti dai seama ca mai mananc si altceva pe langa alea, am zis 3 pe zi pentru ca n am cum sa mananc mai multe ca mi se apleacă laughing

| Brizbriz a răspuns:

Da, si sa iti creasca, coada... la cate chimicale sunt in ele

| enigmatically a răspuns:

Salut! Nu este chestia ca te ingrasi..Este problema ca nu e sanatos pentru corpul tau,si m-am uitat la raspunsuri si presupun ca vrei sa iei in greutate, nu incerca sa mananci shaorma, fastfood si toate prostiile la odata, da poti sa mananci si shaorma dar cu masura, eu iti recomand sa iti faci o "dieta" in care sa ai chestii care te ingrasa sau bogate in calorii.Eu zic sa nu mananci excesiv prostii care te-ar ingrasa deoarece e posibil sa faci diabet.Si daca la un final nu te ingrasi, invata sa iti iubesti corpul deoarece, slabi sau grasi, subponderali sau supraponderali sau de greutate medie, toti suntem oameni cu un suflet! Si poate asta e metabolismul tau.Multa sanatate!

| kameliae a răspuns:

Buna! Ca sa te îngrași trebuie sa depasesti nr de calorii zilnice necesare, cu aprox 150-200 mai mult.
In acelasi timp, mananca sanatos(nu supe instant.) si fa sport ca sa te ingrasi intr-un mod sanatos.(= pentru ca mancarea sa nu se depuna ca si grasime; vezi ca daca te apuci de un sport trebuie sa maresti caloriile zilnice.)
Sanatate!

| Yoshi87 a răspuns:

Nu