| Cristi_3697 a întrebat:

Daca mananc ciocolata intr-o zi dar nu depasesc 1000 kcal ma ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| laura81 a răspuns:

Nu te ingrasi de la o ciocolata ci de la tot ce mananci intraga zi, raportat la miscarea pe care o faci.

In mod normal, ca sa te mentii, ar trebui sa mananci 2000 - 2500 Kcal pe zi. Daca faci multa miscare, poti manca mai mult si sa ramai la aceeasi greutate.

Cu 1000 Kcal pe zi ajungi la spital. Si in cele mai drastice dieta ai nevoie de macar 1400 pe zi. Totusi, daca vrei sa slabesti, eu recomand mai multe exercitii fizice si, poate, o dieta ce sa nu depaseasca 2000 Kcal pe zi.

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și mâine ce mai mănânci?
Vrei să mănânci una întreagă?
Nu te îngrași dacă mai consumi și energia din organism.
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

Dacă faci foarte multă mișcare --spot și gimnastică --nu mai este necesar să faci contabilitatea caloriilor.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu întotdeauna te îngraşi.
Dacă mânânci normal că se pune.
Pe curând!

| blueheart a răspuns:

Depinde si de metabolismul tau. Eu mananc in fiecare zi ciocolata si nu pun nimic pe mine.

| MataaBaa a răspuns (pentru blueheart):

Este si normall. Am si eu o prietena, si tot asa. si daca o veziihappy. Te speerii.

| blueheart a răspuns (pentru MataaBaa):

Depinde de ce esti speriata. happy

| MataaBaa a răspuns (pentru blueheart):

De eaahappylaughing

| blueheart a răspuns (pentru MataaBaa):

tongue laughing

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai,Nu! Funda plz

| gratian a răspuns:

Nu asa de tare. Putin

| CaTa_LaLa_1998 a răspuns:

Nu dar daca depasesti 1000 kcal e posibil sa te ingrasi