| DarkShina5566 a întrebat:

Daca mananc dimineata o lingurita de miere poate dauna organismului faptul ca nu mananc mancare normala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Nu deoarece mierea este ft sanatoasa
de ex. cand eram mai mica uam cate o lingurita de miere in fiecare dimineata ca sa nu ma racesc big grin (de obicei iarna)

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru TεaсhMεHoωToDomε):

Mai capete seci si tu si CătăUK omu zice doar o lingurita de miere si atat... fara sa mai manance altceva in plus.

| DarkShina5566 explică (pentru Ucigasuldeprostie):

Vorbesti cam urat.N-am cerut decat niste pareri.nu cred ca merit/am sa ne vorbesti tu urat ca sa te dai mare destept.

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru DarkShina5566):

Daca esti batut in cap laughing nu da vina pe mine ca nu te duce pe tine capul... O zi buna sa ai si lasa mierea.

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns (pentru Ucigasuldeprostie):

Pai bai omule o lingurita ma refeream si eu fara sa mance altceva in plus nu are nimic
pentru ca mierea e sanatoasa pentru organism chiar si pe stomacul gol

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

O lingura de miere luata dimineata pe stomacul gol, face minuni.Este foarte indicata pentru digestie, pentru frumusetea tenului, pentru sanatate.Dar ai putea sa incerci sa gusti ceva dupa aia. Micul dejun este masa cea mai importanta.

| Maariiaa a răspuns:

Mierea este foarte bună, poți să iei chiar și trei lingurițe pe zi. Ajută foarte mult organismul și ajută și la digerarea mâncării, la stomac. Poți să iei cu încredere.
Cum adică nu mănânci mâncare normală? Sunt foarte curioasă ce fel de mâncare mănânci. Aștept răspunsul printr-un mesaj privat sau la întrebarea ta.

| VladimirPutin a răspuns:

Mierea e bună pentru a digera mâncarea chiar și pe stomacu gol

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Ehm... you are an idiot if you eat only that! Organismul are nevoie de mult mai mult mai ales dimineata. Corpul tau isi ia majoritatea energiei pentru ziua respectiva din masa de dimineata. Daca tu bagi doar o lingura de miere e trist...

Eu nu manac nimic dimineata si sunt sanatoasa tun ...mergi si intreaba medicu' sa vezi ce iti zice despre miere -.-

Ok nu stau sa explic cum functioneaza organismul uman ca nu are rost... mai documenteaza-te invata putina anatomie consulta un nutritionist si pe urma poti sa imi povestesti ce vrei tu.

Am vorbit si cu un nutritionist si cu un doctor si sustin ce am scris mai sus
depinde si ce imunitate ai
daca ai organismu' slab si nu poti sa stai in picioare fara mancarea de dimineata e una
da daca stii ca rezisti fara mancare dimineata e alta

Vezi... faci ce faci si te da lipsa de inteligenta de gol... pai daca tu te dai cu capu de un zid si nu patesti nimic asta inseamna ca e valabil pentru toata lumea? In fine chiar imi pierd tipu cu tine o zi placuta sa ai.

Pai daca tu nu ai vorbit chestia asta cu un doctor degeaba
organismul e diferit de la o persoana la alta
la fel ca sistemu imunitar
adica daca unu se imbolnaveste repede asta inseamna ca si tu la fel?
mai lasa-ma ca eu imi pierd vremea cu tine

Vai doamne da tu esti chiar batuta in cap. Omu asta de mai sus a pus o intrebare. Tu i-ai raspuns din punctu tau de vedere citez " Nu deoarece mierea este ft sanatoasa
de ex. cand eram mai mica uam cate o lingurita de miere in fiecare dimineata ca sa nu ma racesc big grin (de obicei iarna) " Asta inseamna ca e valabil si pentru el acelasi lucru? Te rog abtine-te sa imi mai raspunzi ca nu faci decat sa te faci de ras. Salut si o zi buna.

Asta e doar un EXEMPLU de unde rezulta ca mierea e anatoasa dar nu e buna numai pentru asta e buna si pentru digestie si in general pentru sanatatea organismului verifica i raspunsurile altora si mai abtine-te tu sa mai insulti pe toata lumea

| PenséeArtistiqueღ a răspuns:

In primul rand nu sari peste micul dejun, este cea mai importanta masa.
Mierea este foarte sanatoasa! O lingurita de miere dimineata pe stomacul gol are un efect pozitiv asupra organismului.Sunt recomandate 3 lingurite de miere zilnic. O zi placuta!

| mygunes a răspuns:

Nu faptul ca mananci dimineata o lingurita de miere ci faptul ca nu mananci mancare normala va dauna organismului.