Buna! Acum cateva luni aveam si eu aceeasi problema. Aveam haine dragute care nu ma mai incapeau, colegii si chiar"prietenii" ma faceau grasa pana cand mi s-a luat.
Am inceput sa ma interesez de nutritionisti dar am auzit ca uneori daca nu ti concret dietele te faci mai rau.
Mi-am facut o dieta si am slabit 8kg in 4 saptamani, desgur cu cateva bucatele de ciocolata dimineata ca doar nu pot trai fara ea.
Este important sa te abtii de la dulciuri si atunci cand iti faci o pofta nu trebuie sa bagi de exemplu ciocolata muuuuuulta in tine ca degeaba tii cura daca tu mananci la greu.
Uite aici dieta mea:
Dimineata:lapte cu cereale VITELLE de la Lidl(sau alte cereale, preferabil fulgi de porumb sau ceva de genul) daca nu un ou fiert.Trebuie sa mananci inainte sa pleci la scoala(daca inveti de dimineata). Intre micul dejun si pranz mananci un iaurt dietetic fara nimic adica simplu sau daca nu poti sa mananci un sandwich cu parizer si cascaval. La pranz(pe la ora 2) mananci ciorba sau ceva usurel chiar daca e pranz. Daca esti obisnuita cu mancare multa, mananci ceva mic iar dupa cateva ore mananci inca putin si slabesti. Pana in ora 7 mananci un fruct, sau piure de fructe, ceva cu proteine.
Si asa e dieta. Te asigur ca functioneaza. Dar trebuie sa faci miscare, genoflexiuni, alergare sau abdomene. Slabesti si e super! Te pup si succes:*
dobrin1019 întreabă: