| BOOBZen a întrebat:

Daca mananc Finetti pe paine ma ingras automat? Dar dupa aia daca beau apa cu lamaie, mamanc fructe si fac sport dupa aia, ma ajuta cu ceva sa nu ma ingras? Please, am nevoie de ajutor, imi place mult, dar nu stiu daca ar trebui sa ma opresc fiindca ingrasa.
P. S:daca mananc o capsuna sau orice fruct cu Finetti ingrasa si asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| didiDia a răspuns:

Orice mananci ingrasa. Desigur, conteaza cat de mult mananci si daca faci sport dupa aia- pe masura a cat ai mancat. Daca faci suficient de mult sport incat sa anuleze efectul alimentelor/bauturilor consumate, atunci nu te ingrasi.

2 răspunsuri:
| UniversaLove a răspuns:

Salutare
~*~Evita astfel de alimente pentru binele tau.O Zi Minunata sa ai~*~

| MACookie02 a răspuns:

Looolllzzzz logic ca te ingrasi uitate si tu pe pachet sa vezi cate calorii are.Pun pariu ca o de aia mica de Finetti are vreo 1000 kcal adica jumate din kcal care terb sa le mananci intr-o zi.Iar daca vrei sa tii cura incadreaza-te intre 1500-1700 kcal + mult sport