Fi serios nu conteaza 40-50 de kcal, fructele, legumele sunt viata, manca cat mai multe si divers
Tu crezi că 40-50 kcal te îngrașă? Eu zic sa bei doar apă și atât dacă ești așa speriat.
Sincer am încercat și aia, sa beau apa când simt ca îmi este foame, dar nu m-au lăsat părinții ca au zis ca o sa ajung în ultimul hal.
Treaba e sa ai rabdare, totul se face in timp, si sa nu faci din greutate o obsesie.
Am răbdare, de când m-am apucat sa slăbesc am reușit pana acum 3 kg și nu ma opresc.
Eu sunt vegetariana total. Mănânc fructe mai ales in perioada in care le am in gradina si noaptea când ma trezesc si nu ma îngrasa.Fructele conțin peste 90% apa care se elimina si in același timp ajuta si la eliminarea surplusului de apa din organism prin vitaminele si mineralele care le conțin.Eu am greutatea normala indiferent de cate fructe mănânc. Daca dorești sa slăbești si sa te menții așa cea mai sănătoasă soluție e sa devii vegetarian total.Si nu o sa-ti para rău.
Salutare! Consumul fructelor este indicat până în ora 16, deoarece conțin vitamine și proteine ce trebuie eliberate pe întreaga zi.Ai grijă cu fructele acide(cum ar fi citricile) pentru că îți provoacă aciditate gastrică.
bianca112 întreabă: