Nu,nu slabesti doar cu un iaurt.
Că să slăbești trebuie sa faci mișcare, sport și să renunți la prăjeli, carnea grasa, cartofii și bananele nu-s indicate.
Pentru a slabi, trebuie sa cresti sensibilitatea la insulina. Asta inseamna sa mananci mai multi carbohidrati complecsi si proteine vegetale, de preferat. Grasimile din nuci si uleiuri vegetale te ajuta. Evita sa mananci mancare din comert procesata. Bazeaza-te pe fructe, legume, seminte si nuci.
Bună,hai ca iti zic eu cum sta treaba.Eu am slabit 30 kg in trei luni.Multa lume imi zicea ca o sa ma ingras dublu si iata ca nu e asa.Am incercat si eu doar cu iaurt si am ajuns la doctor, m.a umplut de vitamine si m.am ingrasat groaznic, abia dupa asta am incercat sa slabesc mai altfel, dar fara sport si fara sa renunt la mâncărică. Nicio solutie.Am inceput sa tai cate putin din portiile zilnice si sa mananc putin mai sanatos si am inceput sa fac sport, nu mancam dupa sase si cand simteam ca imi era foame intre mese am baut multa apa, dar niciodata peste mancare.M.am obisnuit si cu sportul desi nu imi placea si sunt ok, acum fac fara sa trebuiasca si ma mentin nu m.am facut dubla.Si acum daca pun un kg sau doua le dau mult mai repede si mai usor jos.Deci daca vrei te pot ajuta, faza e ca iti trebuie multă ambitie.
Da slăbești dar o să te și îmbolnăvești. Dacă iți place așa mult iaurtul poți încerca unele diete cu iaurt. Un plan de exerciții fizice ți-ar prinde bine alături de dietă, știu că pare obositor dar viitorul tu o să iți mulțumească.
Dupa parerea mea, nu trebuie sa te increzi in reclame. Apoi, daca mananci decat Activia intr-o zi, atunci o sa fi lesinat(a) toate ziua, lipsindu-ti multe vitamine, proteine etc. Mai bine mananci doar mancare sanatoasa, ci nu fast-food.
?
Lma00 întreabă: