Alunele contin multi acizi grasi. Dar alunele pot sa te ajute, dimpotriva, sa slabesti. Conditia: sa nu fie tratate termic.
Totul depinde de cantitate, de predispozitie si de calitatea celorlalte alimente de la cina.
Nu stiu cat te ingrasi, depinde si de cantitatea pe care o mananci, ca tot ce e prea mult strica. Totusi, alunele deranjeaza rau fierea si te poti trezi in toiul noptii cu o stare de greata de care scapi prin vomitat, ceea ce nu e bine. Si asa nu e recomandat sa mananci alune seara si nu in cantitati mari, mai ales in fiecare zi.
Eu sunt de parere ca ingrasa deoarece alunele pe care le cumperi sunt prajite si contin in medie cam 614kcal/100g si daca zici ca le mananci si seara ingrasa cu siguranta
Avand in vedere ca alunele sunt grase si le mananci seara ma gandesc ca te ingrasi si nu putin desigur depinde si de metabolismul fiecaruia.
Alunele contin lipide si proteine dar in cantitate mica, nu te ingrasi, dar daca o tii tot asa in fiecare seara devii dependent
Http://calorii.oneden.com/Calorii-Alune.html
Eu zic ca da. si inca cat... incearca sa te mai abtii :D
Stiu sigur ca ingrasa destul... din propria experienta! deci te sfatuiesc sa bei multa apa plata si sa nu mai mananci alune seara...defapt nimic seara! daca vrei o talie de viespie
edytZzza întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: