| Mara_4803 a întrebat:

Daca mananci fructe si legume slabesti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Nu numai ca slabesti, dar te mentii tanar, frumos si sanatos, atunci cand consumi legumele si fructele in stare cruda.
Daca mai adaugi cereale integrale, carne foarte slaba(peste sau pui), branza si lapte, obtii cea mai sanatoasa alimentatie!happy

7 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Da salatele de legume si fructe slabesc, te mentine tanara si frumoasa; x visul oricarui baiat :*

Daca mai dai si 2 l de apa cu lamaie, numa` buna esti!

Aaaa si sport!

| Petronela a răspuns:

Nu stiu dar sunt sigura ca fructele si legumele sunt foarte sanatoase, cu multe vitamine etc...

| cucalic a răspuns:

Eu am slabit cu fructe si legume 12 kg in o luna si jumatae.sunt bune si eficiente

| IonelG a răspuns:

Sunt bune pentru sănătate, dar nu și pentru slăbit.Pentru slăbit iți recomand carnea alba(pui, peste etc.). Carnea alba este greu de digerat, deci stomacului ii trebuie energie, deci arde calorii. Dar chestia principala e sa ai o alimentație echilibrata.

| ilovemusic a răspuns:

Da si in plus iti ofera si vitamine, bine in cazul unei diete nu trebuie sa mamnanci numai fructe si legume big grin.

| pau1 a răspuns:

Da slăbeşti dar trebuie să ai mese regulate(la ore aproximativ fixe) să nu mănânci după 6 numai fructe şi legume şi nu ar strica 30 de minute (cel puţin) de mişcare pe zi.Succes!

| simona_7326 a răspuns:

Sunt foarte sanatoase, dar trebuie sa stii cand sa la mananci

Întrebări similare