Nu numai ca slabesti, dar te mentii tanar, frumos si sanatos, atunci cand consumi legumele si fructele in stare cruda.
Daca mai adaugi cereale integrale, carne foarte slaba(peste sau pui), branza si lapte, obtii cea mai sanatoasa alimentatie!
Da salatele de legume si fructe slabesc, te mentine tanara si frumoasa; x visul oricarui baiat :*
Daca mai dai si 2 l de apa cu lamaie, numa` buna esti!
Aaaa si sport!
Nu stiu dar sunt sigura ca fructele si legumele sunt foarte sanatoase, cu multe vitamine etc...
Eu am slabit cu fructe si legume 12 kg in o luna si jumatae.sunt bune si eficiente
Sunt bune pentru sănătate, dar nu și pentru slăbit.Pentru slăbit iți recomand carnea alba(pui, peste etc.). Carnea alba este greu de digerat, deci stomacului ii trebuie energie, deci arde calorii. Dar chestia principala e sa ai o alimentație echilibrata.
Da si in plus iti ofera si vitamine, bine in cazul unei diete nu trebuie sa mamnanci numai fructe si legume .
Da slăbeşti dar trebuie să ai mese regulate(la ore aproximativ fixe) să nu mănânci după 6 numai fructe şi legume şi nu ar strica 30 de minute (cel puţin) de mişcare pe zi.Succes!