„Atunci când ne gândim la apicole, primul produs care ne vine în minte este mierea. Şi, pentru că, în general, mierea este contraindicată bolnavilor de diabet, datorită gustului dulce şi nivelului de glucoză pe care îl conţine, avem tendinţa să credem că toate produsele apicole sunt interzise în diabet. Complet fals, spun medicii apifitoterapeuţi şi studiile clinice, care ne arată că produsele apicole îşi pot face loc în dieta persoanelor cu diabet şi că, surprinzător sau nu, acestea contribuie la ameliorarea simptomelor acestei boli."
Text preluat.
Diabetul este ereditar, dar se poate face și de la supărări și stres cronic major.
Textul specifica clar ca este vorba de alte produse apicole decat mierea. Cum ar fi propolis, laptisor de matca, polen, pascura, etc.
Nu, pentru că mierea e un fel de zahăr natural, nu are cum. Dar nu o consuma nici în exces.
Este foarte discutabil acest subiect pentru ca depinde daca aceasta boala este ereditara sau nu si multe altele.In concluzie, depinde de corpul tau
oceanoflove întreabă: