| Cristinel1994 a întrebat:

Daca mananci oua in fiecare zi iti afecteaza sanatatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Http://www.ziare.com/......ua-1089213

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,iti afecteaza sanatatea, incearca sa consumi maxim de 3 ori pe saptamana

| Cosmin86 a răspuns (pentru mona):

Depinde, daca faci sport intens poti manca mai mult ( bodybuilderii sau atletii de forta consuma si 20-30 de oua pe saptamana si sunt sanatosi ). Totul trebuie adaptat la nevoile organismului

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu face nici la ficat nici la nivelul colesterolului

| greyhound a răspuns:

Intr-o masura. Galbenusul de ou mareste nivelul colesterolului insa daca mananci 2 oua la 2-3 zile, n-ai nimic.
Albusul nu dauneaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Un om normal ar trebui să consume
nu mai mult de 1-3 ouă pe săptămână!
Ouăle sunt o sursă mare de colesterol, din cauza aceasta poţi îmbolnăvi ficatul!
Te pup!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Dap! galbenusul este o bomba de colesterol, consumul excesiv afectand sanatatea organismului!

Răspuns utilizator avertizat
| KittyKa a răspuns:

Da... nu poti manca mai mult de 3-4 oua pe saptamana, face rau happy

| Innaluuvyou a răspuns:

Eu cred ca da. Mereu imi zice mama sa nu manac 2 oua pe zi pentru ca o sa ma simt rau. Depinde insa si te imunitatea ta.
Funda?happy

| Gabriel00298 a răspuns:

Cristi si eu mananc oua mai in fiecare zi. Dar depinde cand si cate oua.De obicei se mananca pana in ora 5-6 si nu mai mult de 3. Maxim 3 intr-o zi ca afecteaza sanatatea daca mananci mai multe

| Andrew_Andra_1966 a răspuns:

Depinde la ora la care sunt consumate acele ouă, e foarte bine dacă mănânci dimineața (niciodată seara).Oul e greu de digerat, iar digestia la om are loc in 24 de ore.dar in timpul somnului este mai ingreunată. Baftă! happy

Întrebări similare