| pufuletzandreea a întrebat:

Daca menstruatia a tinut doar 2 zile sunt probleme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lilia_1576 a răspuns:

Pufuletz ai o menstruatie foarte normala. probleme si-ar putea face fetele la care tine mai mult de o sap love struck

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O menstră normală cam așa trebuie să țină, 2-3 zile dar în prezent sunt multe fete/femei care au și 5-7 zile.
Pa, pa.

| alwaysStyles a răspuns:

Nu e nici o problema la mie a tinut 3 zile!

| miha_6184 a răspuns:

Nu neaparat daca nu ai dureri de obicei nu e problema mai ales daca esti la inceput. La inceput vine cam cum are ea chef pana se regleaza si mie mi-a inut o data 3 zile in loc de 7 cat ma tinea de obicei dar nu am facut nimic

| blajsb a răspuns:

Doctorii spun ca o menstruatie normala tine de la 2-7 zile deci esti ok si cat se poate de sanatoas nu iti face griji

| DianaX a răspuns:

Nu cred ca ar fi o problema.stai linistita cun multe fete care li s-au intamplat acelasi lucru si nu sa intamplat nimic