| TudorGamer a întrebat:

Daca merg la farmacie si cer niste pastile de somn imi va da? gen pastile care te fac sa adormi! cum pot face rost de multe?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Somnifere puternice nu iti va da ca nu are voie, dar poate sa iti dea ceva calmant usor, pe baza de plante cu efecte mai slabe decat cele eliberate pe baza de prescriptie. Ca sa obtii mai multe, te duci la farmacii diferite si ceri acelasi lucru.

Răspuns utilizator avertizat
| PeFuga a răspuns:

De la farmacie nu poti lua fara reteta decat calmante pe baza de plante, mai usoare decat cele cu prescriptie. Astea ajuta si la reglarea somnului, deci pot fi cumva numite si "pastile de somn". Dar daca vrei ceva care luat cu pumnul sa te trimita pe lumea aialalta sau ceva cu care sa iti adormi iubita ca sa o poti viola, nu ai sa iei de la farmacie happy
Mai ramane sa cumperi de pe net de la diversi dubiosi... dar s-ar putea sa dai direct coltul.

| TudorGamer explică:

Sau de unde pot sa fac rost de pastile care te fac sa adormi...nu vreau sa dau o petrecere si nu am insomnii

| alessia49 a răspuns:

Buna,nu cred ca iti va da deoarece somniferele se elibereaza cu reteta medicala pentru ca exista diferite tipuri. Este cel mai indicat sa nu iei somnifere fara a merge la un medic plus ca accestea luate pe o perioada mai mare de timp dau dependenta. Si de ce ai nevoie de mai multe? Pt Insomni poti sa eviti cafeaua seara si sa bei un ceai sau sa faci o baie fierbinte acste lucruri te vor relaxa si iti va da somnolenta.