anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca merg la sala, cand e bine sa beau apa? E ok daca beau si in timpul miscarii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Nu e ok, e recomandat sa bei apa inainte sau dupa cu 30 de minute.Imediat sau in timpul miscarii NU este recomandat!

| psiholoaga a răspuns:

Da, e ok sa bei si in timpul antrenamentului. Eu beau de cate ori termin un exercitiu. Nu sunt de specialitate, dar la sala se vinde apa plata, iar antrenorii nu au spus ca nu e in neregula. Banuiesc ca e ok.

| kh1ss a răspuns:

E ok in timpul miscarii

| cristi a răspuns:

Este recomandata hidratarea cu apa in timpul efortului si dupa efort fizic, sunt eleminate saruri minerale si alte subst importante prin transpiratie.

| joy a răspuns:

Eu am facut aerobic, dans pe muzica si nu aveam voie sa beau apa imediat dupa antrenament si nici in timpul.Trebuia sa aspet cel putin 10-15 minute ca sa pot bea...

| beba a răspuns:

Eu nu prea beau apa inainte, mai mult dupa.Am vazut ca unele colege isi aduc cu ele apa si beau si in timpul exercitiilor de aerobic.Eu nu pot bea, as simti ca am ''broaste in burta'', asa cum spuneam cand eram micalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Da, este recomandat pe toată perioada antrenamentului, pentru hidratare.
Organismul elimină transpirația la nivelul pielii și trebuie să asiguri echilibrul hidroelectrolitic.
Succes la mișcare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti bea tot timpul apa, nu multa si cu inghitituri mici, altfel plamanii se incarca de mucozitati datorita ventilatiei prea mari. apa rece se asimileaza mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este bine pentru ca:nu ai o digestie buna si daca faci efort si bei apa o sa te doara burta!

| jade_2262 a răspuns:

APA CAT DE MULTA SI DOI LITRI PE ZI