| brokxy a întrebat:

Daca merg la spital si inregistrez ce urat se poarta medicii de aici cu oamenii, din punct de vedere legal eu pot pati ceva? Azi bunicul meu a fost la spital sa faca radiografie sau ceva de genul analize la cap, avea trimitere de la un doctor pe gratis si doctorul de la spital a zis ca NU are chef sa faca, dar apoi a zis ca daca ii da 150 de lei se poate face. Dar totusi avea ceva trimitere pe gratis. Nu i-a dat nici un ban si a venit acasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Este ilegal sa ceara bani din moment ce avea trimitere sa faca gratis. Il poti inregistra si reclama la directia anticoruptie de la tine din judet.

| essy a răspuns:

Nu este nici-o problemă plus că il poți sesiza la Colegiul Medicilor Judetean

| Yurisa a răspuns:

Nu poti pati pentru ca din ce stiu eu poti inregistra oameni fara ca ei sa stie in mai multe situatii justificate: In primul rand Spitalul, presupunand ca e unul de stat, este spatiu oublic, nu e privat. In al doilea rand, daca inregistrarea ta are ca scop "demascarea" unei neinreguli, fapte ilegale, ai dreptul sa o faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa patesti? =)

Daca toti tac chestiile astea o sa continue, fa un video si pune-l pe Facebook trimite-l la prieteni, chestiile astea nu sa-r mai intampla.