Multe. Poti face cancer. Du-te la doctor in cel mai scurt timp posibil sa iti zica cat de grav e si sa te trateze. Nu mai umbla la alunite ca nu e bine. Funda?
Cel mai indicat e sa mergi la medic sa vezi ce iti recomanda sa faci. In general, se spune ca poti sa faci cancer de piele, dar iti recomand sa consulti medicul pentru mai multe informatii. P.S : Ai grija la alunite, "nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala".
Eu cand eram mica mi-am taiat o alunita intentionat, si uite ca au trecut 30 ani de atunci si nu am murit inca
Eu nu sunt medic să ştiu ce păţeşti, pentru mai multe detalii, tragi o fugă până la medicul de familie
Nimic. Trebuie sa pui pe ea ceva sa se vindece. Incearca sa pui suc de aloe si nu te prea expune la soare.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/
Garantat nu patesti nimica atata timp cat eviti infectarea zonei. Curat-o bine si totul va fi ok
Trebuie să te duci la medicul dermatolog. Acolo îţi va spune dacă trebuie să o scoată sau nu.
Ai grija, poţi face cancer de piele dacă nu mergi la doctor!
Trebue sa o acoperi pentru a se reface stai linistit faza cu cancerul e o farasa sanatate.
Pai din cate stiu eu unele alunite sunt canceroase alte nu totusi pentru binele tau consulta un medic
GigglesToDay întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: