| Th3fresh a întrebat:

Dacă mi-am făcut CT la cap, și a ieșit perfect pot să fac accident vascular cerebral pe viitor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Poti sa faci si la 20 si la 70 ani, de aia trebuie sa ai in vedere asa:

1 - Tensiunea sa fie mereu normala
2 - Profilul lipidic sa fie bun, deci colesterol total, LDL, HDL, Trigliceride.
Daca astea-s bune, nu prea faci nici la 70 ani.
Dar daca parintele de sex opus tie nu are nici punctul 1 si nici 2 neinregula, inseamna ca 99 % ai scapat pe viata de problemele alea.

Daca parintele are una din ele sau ambele, atunci exista risc de 50 % sa ai si tu asta dar in viitorul mai indepartat, atunci se merge la medic, se ia tratament, si tot nu faci nici un accident vascular.

38 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru Th3fresh):

Da, in general trebuie stiut daca are mama sau chiar si tata, ca uneori se intampla mai rar ca parintele de acelasi sex sa aiba influenta. Trebuie stiut ca sa fi atent pe viitor.

| Th3fresh explică (pentru Mosotti):

O să am grijă, totuși mai am și anxietate și depresie, și na eu cred că am diferite boli, etc.

Ai si putina ipohondrie tu, asta nu este bine.

| Th3fresh explică (pentru Mosotti):

Sunt pe tratament acum.

F bine, inseamna ca va trece.

| Vântulalb a răspuns (pentru Mosotti):

Stiu toate astea. Eu i-am raspuns pe jumatate ironic pentru ca a pus intrebarea de mai multe ori si daca nu ma insel, din conturi diferite pentru ca nu era multumit de raspunsuri.

| Th3fresh explică (pentru Vântulalb):

Ce ai pățit, ăsta este singurul cont pe care îl am.

| sierra1 a răspuns (pentru Th3fresh):

în sfărșit!