| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Daca mi-am scos cerceii din ureche, cand ma culc, o sa dorm fara cercei, o sa mi se astupe gaura maine dimineata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu se astupa! Somn usor!

| AnonimGirl a răspuns:

Doamne! Gaura se astupa de abia peste 25-30 de ani daca nu porti cerceii. Stai fara griji.

| qtheodora a răspuns:

Nu, astuparea gaurei din ureche se face in timp daca stai 1 o luna 2 fara cercei...

| COOLboY a răspuns:

Nu. Daca vrei sa ti se astupe gaura, trebuie sa nu porti cercei timp de cativa ani.

| auroraa a răspuns:

laughing nu.sigur ca nu...stai fara griji, doar daca nu ti-ai facut gaurile ieri) eu tot imi faceam asa griji, dar nu se astupa nici daca stai o saptamana fara, sper ca te-am ajutat! pa pa kiss

| andrada a răspuns:

Nu. Eu mi-am facut o data gaura si nu mi-am mai pus cercei jumate de an si apoi a mers (a trebuie sa ma chinui putin dar nu s-a astupat) si eu in fiecare seara ii dau jos ca nu pot sa dorm cu ei. Deci poti sa stai si mai multe zile ca nu se astupa. Bafta happy

| flavyusR a răspuns:

Nu,stai linistita nu o sa ti se astupe asa repede.Se pot astupa daca nu tii mult timp cerceii din ureche. Sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu normal ca nu

| Analy a răspuns:

Nuu,bineinteles ca nu o sa se astupe asa de repede.Ea se va mai micsora in cateva luni dar nu se va astupa decat in foarte multi ani.

| andreeatobiy a răspuns:

Nu si eu am avut 4 zile

| sweet0girl a răspuns:

Nu...gaurile din urechi se astupa, daca nu pui cercei, cam intr-un an

| larry11larry a răspuns:

Nu peste o noapte, da sora mea a stat fara cercei vreo 2 luni,apoi si-a pus cercei normali(eu si sora mea purtam numa cercei de aur) pentru ca cei de aur aveau acusoru ala un pic mai gros si nu intrau, decci a pus cercei normali si nujj ce a facut de s-a infectat oleaca, da dat vreo 2 zile cu apa oxigenata si a trcut

| georgiana_4883 a răspuns:

Sigur ca nu daca tii pui a doua zi!tongue

| YumeLovesDeidara a răspuns:

Nu. Eu nu mi-am mai pus cercei in urechi de o luna si nu am patit nimic. :]

| SelySely a răspuns:

Nu gaura se astupa dupa mai multe zile! Sper ca te-am ajutat! Funda?