Doamne! Gaura se astupa de abia peste 25-30 de ani daca nu porti cerceii. Stai fara griji.
Nu, astuparea gaurei din ureche se face in timp daca stai 1 o luna 2 fara cercei...
Nu. Daca vrei sa ti se astupe gaura, trebuie sa nu porti cercei timp de cativa ani.
nu.sigur ca nu...stai fara griji, doar daca nu ti-ai facut gaurile ieri) eu tot imi faceam asa griji, dar nu se astupa nici daca stai o saptamana fara, sper ca te-am ajutat! pa pa
Nu. Eu mi-am facut o data gaura si nu mi-am mai pus cercei jumate de an si apoi a mers (a trebuie sa ma chinui putin dar nu s-a astupat) si eu in fiecare seara ii dau jos ca nu pot sa dorm cu ei. Deci poti sa stai si mai multe zile ca nu se astupa. Bafta
Nu,stai linistita nu o sa ti se astupe asa repede.Se pot astupa daca nu tii mult timp cerceii din ureche. Sper ca te-am ajutat.
Nuu,bineinteles ca nu o sa se astupe asa de repede.Ea se va mai micsora in cateva luni dar nu se va astupa decat in foarte multi ani.
Nu peste o noapte, da sora mea a stat fara cercei vreo 2 luni,apoi si-a pus cercei normali(eu si sora mea purtam numa cercei de aur) pentru ca cei de aur aveau acusoru ala un pic mai gros si nu intrau, decci a pus cercei normali si nujj ce a facut de s-a infectat oleaca, da dat vreo 2 zile cu apa oxigenata si a trcut
Nu. Eu nu mi-am mai pus cercei in urechi de o luna si nu am patit nimic. :]
Deeaandreea9156 întreabă: