| Victoria18 a întrebat:

Daca mi s-au mai ameliorat simptomele hemoroizilor externi, e un semn bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

E un semn bun pe moment, dar dupa o perioada o sa apara iar apoi iar o sa te lase o vreme si tot asa va fi viata daca nu mergi la medic sa rezolvi pe termen lung. Si eu tot asa o tin de 4 5 ani

| Victoria18 explică (pentru CristiB93):

Dar nu neaparat. Stiu cazuri in care nu i-au mai durut deloc. Cred ca depinde de organism, marimea lor, etc.

| dannyel86 a răspuns (pentru Victoria18):

Conteaza incidenta constipatiei. Cu cat o eviti, cu atat hemoroizii nu iti vor face probleme.
Unii hemoroizi sunt durerosi, altii nu te deranjeaza decat cu prezenta lor.
Vei avea si perioade de disconfort, e inevitabil, dar daca folosesti creme sau supozitoare de ameliorare, nu ai de ce sa-ti faci griji.

| CristiB93 a răspuns (pentru Victoria18):

Da ei se pot tine sub control avand grija ce mananci. Dar asta e foarte greu, adica e urat sa nu poti manca ce vrei si cand vrei si sa bei ce vrei si cand vrei mai ales daca esti tanara. Ai vreme la batranete de regimuri si pastile. Mai bine mergi la medic si nu trebuie neaparat operatie, sunt multe alte metode de tratament fara internare, doar te duci de cateva ori in cateva saptamani si ai scapat de ei pentru todeauna.