| Eucumamajunsaici a întrebat:

Daca mi se sparge o vena galbuie din intestinul de circulatie patesc ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Nu exista asa ceva: vena galbuie. Nici sangele nu se face vreodata galben.
Am analizat mai multe postari de ale tale, si dupa simptomele pe care le ai, gandul ma duce la apendicita.
Este posibil ca tu sa ai apendicita: durerea acuta de burta, scaunul moale; acestea sunt simptomele unei apendicite. In mod normal apendicita se formeaza in partea dreapta; dar durerea ei poate fi simtita si in mijlocul abdomenului (burtii).
Un medic poate sa isi de-a seama si sa iti spuna cu exactitate ce ai. Dar pentru asta trebuie sa mergi la medic. Si daca este posibil nu trebuie sa astepti pana luni ca sa mergi la medic.
Spune-le parintilor ca vrei sa mergi la medic. In mod normal ei ar fi trebuit sa mearga cu tine pana acum. Si nu ai de ce sa te ingrijorezi; medicii sunt ca sa-l faca pe om bine. Din mainile lor nu iesi mai bolnav, ci mai sanatos.
Urina ta este prea galbena din pricina ca nu mananci si nu bei sanatos. Urina prea galbena este rezultatul unei alimentatii nesanatoase. Banuiesc cu tu esti adolescent si nu ai mai mult de 13-14 ani. La varsta ta ar trebui sa bei 1 litru si jumatate de apa pe tot parcursul zilei (de dimineata si pana aseara). Dar niciodata apa nu trebuie bauta in timpul mesei. Ea nu trebuie bauta inainte sau imediat ce am mancat. Noi trebuie sa bem apa cu o jumatate de ora inainte sa mancam, si apoi dupa cel putin 1 ora dupa ce am mancat. Apa ingreuneaza digestia; de aceea ea nu trebuie bauta in timpul mesei. Numai daca ne innecam bem apa in timpul mesei.
Apa trebuie bauta din mai multe motive:
- apa subtiaza sangele si-l ajuta sa circule mai usor prin vene; in felul acesta inima nu se mai lupta sa pompeze un sange ingrosat, si nu va imbatrani prea repede (sunt unii oameni care inima prea batrana fata de varsta lor);
-apa curata rinichii de impuritati; rinichii filtreaza sangele, si ei retin impuritatile din sange si ei fac ca sangele sa devina curat; dar rinichii trebuie sa elimine si ei impuritatile prin urina, si nu pot sa faca asta daca nu bem apa;
-apa aduce oxigen in sange; si nu este suficient oxigenul care il luam prin respiratie.
De aceea avem nevoie de apa; si ea nu trebuie bauta niciodata in timpul mesei sau imediat inainte sau dupa ce am mancat. Ea trebuie bauta intre mese, fie ca ne este sete fie ca nu ne este sete. Apa este apa, si nu poate sa fie inlocuita nici daca bem 10 litri de ceai sau alt lichid intr-o zi. Sunt bune si ceaiurile pentru ca prin ele ne luam unele vitamine din plante; dar ceaiurile nu inlocuiesc apa niciodata.
Curaj! Nu te teme ca vei merge la medic.

| Eucumamajunsaici explică (pentru anonimg):

Mersi.

| anonimg a răspuns (pentru Eucumamajunsaici):

Cu plăcere. Si eu iti mulțumesc pentru funda; chiar daca eu nu scriu niciodată pentru funda. Îmi place sa ajut oamenii cu ce pot. Si mai ales îmi este drag sa ajut tinerii, pentru ca si eu am fost ca ei, si am trecut prin ce trec ei.
Si ma gândesc ca daca un străin simte cu cei in suferință si le doreste binele si vrea să-i ajute, cu cat mai mult Dumnezeu are mai multa milă de aceia pe care El i-a creat dupa chipul Lui! El dorește ca să avem încredere deplina in El, si sa-I cerem ajutorul întotdeauna asa cum stim. Important este sa credem ca ne iubeste si ca ne ascultă.

| Eucumamajunsaici explică (pentru anonimg):

Bine zis

5 răspunsuri:
| 393Dan a răspuns:

Vena galbuie? intestin de circulatie? o.O

| SERIALS a răspuns:

Ce fel de vena? intestin dde circulatie? big grin

Întrebări similare