Incearca sa iti invingi frica care te domina.Incearca sa fii puternic.Tu esti cel care domina jocul, nu jocul pe tine.Trebuie sa fi optimist si totul va fi bine.
Succes.
Daca sti ca nu se intampla nimic, de ce te feresti? Ca sa ai incredere in sine trebuie sa ai si vointa. Incearca sa fi relaxat cand joci fotbal, atentie relaxat( nu "fleasca-molesit").
Probabil ai niste reflexe foarte bine dezvoltate, si de aia te feresti asa bine.
Eu sunt portar si nu stiu, nu am incredere in mine am emotii, mai ales cand turma de oi nu poate sa inteleaga ca e mai greu decat pare sa fii portar, un atacant care de pe langa mingie nu il cearta nimeni, portaru daca face o gafa si ia gol zbiara toata echipa la el.
Eu am un reflex sa ma feresc de o mingie care vine prea tare spre mine (o deviez de obicei nu incerc sa o prind ) de cand mi-am luat o ghiolba de la un cioban in fata a trimis-o foarte puternic (de la distanta ) si credeam ca o prind, dar ma bulit de atunci ma feresc la astea tari.
Nustiu daca e de incredere dar de obicei rar primesti una in fata sau in coa3 trebuie sa stai, sa te loveasca asta e meseria protaruluiEu mai am unele defecte... la unele mingii sutate puternic raman pe stop, stiu unde se duce si ca trebuie sa ma duci in partea aia dar o fac mai lent (nu sunt casilias, joc de placere si ca imi place in poarta )
Nu e vorba de incredere, ci de instinct.instinctul te face sa inchizi ochii de frica sau sa te feresti.stai linistit e ceva normal, la toti e asa, doar la aia nebuni nu e.
Un psiholog, i don't know unii sunt nascuti sa faca sport. altii nu. incearca sporturi unde nu exista contact fizic. gen volei, tenis de masa
Incearka sa gasesti o metoda prin care sa te acomodezi Ku loviturile tari in mana adica:pune pe un prieten de al tau sa iti traga in fiecare zi suturi din ce in ce mai tari si ai sa vezi ca devii mai bun
___Enzo întreabă: