| Ionut1594 a întrebat:

Dacă nu am asigurare de sănătate de stat nemaifiind angajat de o perioadă, pot să-mi fac singur asigurare dintr-un alt oraș? Stau in București sect 4 și dar în buletin sunt domiciliat la celălalt capăt al țării. Trebuie să merg până acolo sau se poate de oriunde? Și se plătește eșalonat lună de lună sau integral? Se poate face contract pe mai puțin de 1 an? Am căutat informațiile astea pe diverse articole dar n-am găsit informații prea clare. Plus că nu am nici medic de familie. Ar trebui să îmi fac mai întâi medici și apoi asigurarea sau invers. Sper că știe cineva informațiile astea in mod clar și mă poate ajuta căci e cam urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Buna! Mergi la casa de asigurări de sănătate București și vezi ce îți spun.Bafta!

| Cristea468 a răspuns:

La casa de asigurari o sa afli raspuns la toate astea, dar din cate stiu asigurarea pe an costa undeva la 2400 de lei, acum cum o platesti nu stiu, posibil sa poti si toti odata si lunar, succes!

| Ionut1594 explică (pentru Cristea468):

Mulțumesc. Am rezolvat deja. 1980 lei cu plata in câte tranșe doresc cu condiția să plătesc tot până pe 25 mai a anului viitor