| diadiadia3 a întrebat:

Daca nu am ciclu deloc pot ramane insarcinata. Nu am avut ciclu niciodata. Si nu mi-am inceput viata sexuala dar ma interesez pentru o persoana draga, care nu a avut ciclu niciodata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
ar fi de apreciat daca ai zice ce varsta ai, nu poti ramane insarcinata, dar la BTS nu te-ai gandit? astea sunt mult mai grave..asa ca, daca esti minora, daca ai nelamuriri, iti poti intreba frumos mamicuta, este mult mai indicat.
O seara bunahappy

| mona a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata daca nu ai ciclu

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

O fată nu poate rămâne însărcinată dacă nu are încă menstruaţie. Iar dacă prietenei tale nu i-a venit până acum, înseamnă că nu e suficient de dezvoltată. Depinde şi ce vârstă are. De exemplu dacă are mai mult de 16-17 ani, ar trebui să îşi pună semne de întrebare, că nu e în regulă ceva. Dacă mai ai nelămuriri, documentează-te, sunt foarte multe articole pe Internet cam despre orice ai vrea să ştii. Sau poţi avea o discuţie cu mama ta, ca între fete.

Pa-pa.

| Fatamuntilor a răspuns:

NU numai sarcina poate fi o problema la tinerele fete. Chiar daca nu a avut ciclu niciodata!
E bine de stiut ca fetele care isi incep viata sexuala inainte de varsta normala(17 ani jumate ), risca cancer de col uterin.Corpul nu e obisnuit cu asfel de,, activitati''
Ar mai fi bolile cu trasmise sexuala. Sunt greu de tratat mai ales la varste mici.
In concluzie toate facute la timpul lor!

| diadiadia3 explică (pentru Fatamuntilor):

Deci nu poate?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru diadiadia3):

Teoretic,nu!
Dar tine minte ca asta nu este un indemn pentru a se apuca de sex.
Dezvriginarea doare foarte tare la 13 ani.
Asta pe langa cele descrise de mine mai sus!
In concluzie prietena ta ar trebui sa astepte pana la 17 ani cel putin! Numai atunci riscurile sunt mai mici.

| Felys a răspuns:

Insarcinata nu ai cum dar HIV poti sa iei, si nu numai

| Peaches a răspuns:

Draga diadia3, ce varsta are "persoana draga"?

| ZambetDeGheata a răspuns:

Da, este posibil. Si daca nu ai avut niciodata ciclu inseamna ca corpul tau inca nu e complet dezvoltat, chiar vrei sa il dai peste cap?

| diadiadia3 explică:

P13 ani pentru mai multe detalii.