Exista operatie de ingrosare si marire parca cu 2, 3 cm, din ce stiu e singura modalitate restul sunt povesti eu acum vb din. punct de vedere științific
Las-o mai moale, cred că d-aici ți se trage:
" | Iluminatti2k20 a întrebat: Ce se întâmplă când bagi des cocaină ți se atrofiază creierul? Inebunesti?"
https://www.tpu.ro/......e-din-nas/
Si totusi ai baga cacao? Cam asa pari sa te exprimi.
Pentru intrebarea ta exista banda scotch
Și pentru creierul tau la fel. Daca nu ști să răspunzi la întrebare nu mai comenta idiotule
Cum nu ti am raspuns? Scotch...
Ești prea prost sa fi jignit. Exprimarea nu e corectă am pus la rapezeala întrebarea și categoria da tu nu ai cei 7 ani de acasă trebuia să îți pui numele de utilizator sunt ca Viorica că asta nu te caracterizează
Logic ca are probleme, nu vezi ca are puta mica...
) ce prost ești Man nu are rost sa te mai jignesc o zi buna sa ai
E vorba de grosime omule nu de lungime vezi nu ești chiar așa de deștept precum pretinzi.
Reformulez... ai probeme ca ai puta slaba.
e bine acum?
Ahahaha hy say puta slabă ))
Subțire era termenul corect având în vedere că e vorba de un penis
Sunt sigur daca tampita de Sierra nu dădea răspunsul ăla cretin nu dădeai nici tu la randul tau da na asta e efectul turmei, selecției naturale
Daca tu nu raspundeai ca pe maidan nu iti recomandam decat scotch... doar nu crezi ca puteam sa iau in serios o astfel de intrebare nu?
Pai i-am răspuns sierrei fiindcă ca de obicei da răspunsuri de rahat și provocatoare.ce voiai să ii spun mersi mai vino și cu alte răspunsuri ironice
Pai astfel de întrebare se pare că o pun foarte multi e o problema reală cu care se confruntă multi nu e o întrebare troll că nu ști tu sa distingi asta e altceva.
Am greșit categoria da câți nu greșesc asta nu îți dă dreptul ție să mă ironizezi
Daca vad un user prost nou imediat știu dacă trebuie sa îmi bat mintea sau nu de regula nu îi răspund da de la tine am pretenții care ești un user vechi și ai fost userul anului cutare și campionul zilei. Da am formulat greșit fiindcă m-am grăbit asta nu îți dă dreptul ție să mă jignești apoi sa nu te miri apoi de te te fac praf da am zis sa mai las de la mine e doar un site da cred că putem fi și politicosi.
You Say puta slabă nu te-ai exprimat corect. și cu toate astea nu te-am jignit
Am ras cu pofta la raspunsul care l-ai primit -acela cu "maimuta incaltata". ) Deci de-abia scriu aceste randuri. Mi-au dat si lacrimile.
Tu nu trebuie sa te superi ca ai primit un asa raspuns, pentru ca mai inainte i-ai dat si tu un raspuns care sa genereze un raspuns cu o "maimuta incatata".
Scuze ca ti-am scris tie; mi-a facut observatie ca am gresit userii Iluminatti2k20.
Nu man e nebuna are pregătită artileria grea de abia așteaptă să atace las-o acolo că sta bine. Tu nu ști ce a naibii e daca își cere scuze ea personal o iert și o deblochez
Sunt sigur că nici ea nu și-ar dori acest lucru amândoi suntem cu cabina ne certăm până mâine )
Https://i.gifer.com/13Qe.gif
Chiar si asa, nu-i mai raspunde daca iti raspunde cu ironie; dar fara blocari.
Prim-ministru al educatiei? Loool, inca te afecteaca puta mica?
Without brain uite aici
https://www.cancan.ro/......241238/amp
Ba băiatule... Te informezi din cancan. Loool.
Da inca nu te ai prins care e faza cu prim-ministrul educației nu? Hai ca te mai las...
Am găsit videoclipul cu "maimuța încălțată".
https://m.youtube.com/watch?v=cThyAEVTFsk
Fostul ministru al educației s-a dovedit a fi needucat.
Asa. Si?
E la fel ca tine needucat
Ahh ok
Tot nu te ai prins de diferența intre prim ministru si ministru nu?
M-am prins de mult am vrut sa vad daca te prinzi tu. Ministru da nu prim ministru. De la el am preluat cu maimuță incaltata
Exista transplant/înlocuire de penis. In rest, doar dacă ai probleme hormonale și le corectezi îți mai creste.
Exista o metoda la fel de eficienta ca operatia. Exista un dispozitiv care practic trage de el si poti vedea rezultate peste un timp. Gasesti articole pe net, in engleza ca in romana mai greu
https://www.medicalnewstoday.com/......les/323688
Nu este adevărat.
Pai sunt multe articole despre dispozitivul asta.
O vrăjeala făcută sa vândă. Dispozitivul e bun doar in boala peyronie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: