| DeliaMaria123 a întrebat:

Daca nu mananc o saptamana slabesc?
Atat vreau sa stiu, fara rasp gen "o sa ajungi la spital"
Mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Bineinteles ca o sa slabesti. Nu recomand, insa.

| neutrino a răspuns:

Da, dar nu uita sa bei apa, dar sa ceri si sfatul unui medic.

| OldSoul a răspuns:

Fiecare corp actioneaza diferit, asadar da, s-ar putea sa slabesti, dar sa nu fii mirata daca nu se va intampla nimic(desigur in afara de cateva ameteli, si faptul ce vei lesina de cateva ori)

| aXy99 a răspuns:

Depinde de mai multi factori. Este foarte posibil sa slabesti, dar dupa cum vad ca stii, poti sa ajungi si la spital. De preferat este sa renunti la o masa si sa faci sport...sau sa incerci sa mananci mai sanatos si sa faci multa miscare.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu, nu slabesti. Iti va fi rau, dar nu vei slabi. Daca ar fi dupa chestia asta toata lumea n-ar manca o saptamana si ar slabi considerabil.
Organismul se va simti slabit, te va durea capul, stomacul si vei avea o senzatie de somnolenta, dar tesutul adipos va fi tot acolo, nu va disparea. Iar dupa saptamana in care n-ai mancat mai nimic, vei incerca sa recuperezi ce ai pierdut, sa-ti refaci organismul si vei manca dublu. Asa ca n-ai facut nimic.
Alearga in fiecare zi 2-3 ore si renunta la paine, carne, fast-food si chestiile care te ingrasa.
Nu stiu de ce nu alergi sau faci sport, e mult mai sanatos si da rezultate.

| peperonies a răspuns:

Da dar in mare o sa pierzi cam 90% muschi - 10% grasime. O sa iti scada greutatea pe cantar dar o sa arati tot rau/grasa.

| kyliejenner a răspuns:

Nu poti sa nu mananci o saptamana. Cati 12 ani ai laughing?

| Your5angel a răspuns:

Nu e cea mai buna solutie sa nu mananci o saptamana. Cel mai bine si mai eficient e sa respecti mesele zilei, sa bei multa apa (pentru ca ea hidrateaza pielea si iti ofera mai multa energie) si sa faci sport. Sa nu uiti sa consumi alimente sanatoase si pentru ca vine vara, iti va fi cu mult mai usor sa slabesti, deoarece acum gasesti mai multe fructe si legume si e mai simplu sa tii o dieta corecta. Daca incerci sa nu mananci o saptamana iti vei face doar rau si nu prea cred ca vei avea rezultate. Incearca sa urmezi ceea ce ti-am propus. Eu personal asa fac, pentru ca la moment mi-am pus si eu in plan sa slabesc si in 2 saptamani am dat jos 5 kg, asta datorita faptului ca m-am ocupat intens cu sportul si am avut o alimentatie corecta! Incearca si tu. Multa bafta!winking

| Andrei02132 a răspuns:

Nu. Cunosc pe cineva care a facut asta si nu a avut niciun rezultat. Incearca sa faci sport si sa mananci de 3-4 ori pe zi.
Asta nu inseamna ca trebuie sa mananci foarte mult.
De exemplu cand te trezesti incearca sa eviti alimente cum ar fi salamul, margarina, untul. Mai bine mananci un mar.
La pranz incearca sa mananci o salata.
si seara un fruct, sau un shake preparat din mai multe fructe. O sa vezi in timp rezultatele. Repet, Incearca sa faci mult sport oriunde ai fi.