Nu există sa nu ma spal pe ochi in fiecare dimineata si sa nu ma rad, plus duș, fără astea nu exist
Clar ma simt mult mai bine dupa ce ma spal cu apa rece, vara bag capul in chiuveta cu totul si dau drumul la apa rece, aia e inviorarea adevarata. Sau sa faci dus la primele ore ale diminetii.
Cred ca spalatul pe fata te invioreaza mai mult asa prin autosugestie. Cel mai mult te invioreaza o cafea, un ceai, un fruct sau ceva de genul.
Eu ma spal dimineata pe fata cu gel de curatare pentru fata si apoi imi aplic o crema hidratanta, fac asta pentru avea fata curata si hidratata.
Ma spal pe fata cu apa rece bine de tot pentru ca, ai vazut, ai chestie din aia la gene nu stiu cum ii spune si trebuie curatata, ma spal pe dinti, ma spal la subrat cu sapun si apa daca nu am timp sa fac dus si beau niste apa ca-s deshidratat.
Apoi ies afara la o plimbare sau la alergat cand am tmp, ca sa nu ma ia oboseala si abia apoi imi incep ziua.
Cu cat te trezesti mai devreme, cu atat e mai bine, e un sentiment bun sa te trezesti inaintea celorlalti si sa te apuci sa-ti faci treburile.
Urdori?
Bingo! Da.
Cine nu se spala pe fata dimineata?
Hai, ca eu ma spal pana la jumatate, e altceva. Dar pe fata si dantura, eu spun ca toata lumea o face.
Dacă nu ma spală pe fata cu apa rece de tot nu ma simt bine de dimineața mereu ma spăl pe fata cu apă rece apoi in fiecare dimineața și înainte sa dorm mereu ma spăl pe dinti