| EUeStEEu a întrebat:

Daca nu te masturbezi sau nu faci sex timp de o luna ar trebui sa iti crească nivelul de testosteron din organism, nu? Dupa asta ar putea sa apara anumite diferente, stiu ca un nivel mare de testosteron aduce schimbari in corp (14 ani) schimbarea vocii, creșterea parului facial etc. Vreau doar sa va zic ca vreau sa am vocea mai groasa si sa am putina barba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are legatura. Iese singur laptele in somn fara sa vrei dar o sa simti cum faci sex

| EUeStEEu explică (pentru mgtow):

Nu mi s-a întâmplat asta niciodată

| mgtow a răspuns (pentru EUeStEEu):

Mai incolo sau poate tiai frecato prea des si nu ai patit efectul nocturn

Si e ceva rau, tu ai patit,, efectul nocturn,,?

,,dar o sa simti cum faci sex,, la ce te referi

| mgtow a răspuns (pentru EUeStEEu):

Vezi tu peste cativa ani. toti trecem prin asa ceva nu e de mirare

| StefanChriss a răspuns:

Salut! Am citit niste studii care spuneau ca nivelul maxim de testosteron care poate fi obtinut prin abstinenta este atins dupa doar cateva zile. Legat de cresterea parului facial, depinde numarul de foliculi pe care ii ai tu in pielea de pe obraz, nativ. Nu poti creste barba, daca ea lipseste nativ, decat prin implant.