Riscul este de 4% in primele 5 zile ale ciclului menstrual si 27-30% in perioada ovulatiei.
Bună.
Riscul este de peste 50% dar nu este obligatoriu să rămână însărcinată în urma unui contact sexual chiar și neprotejat!
Pa, pa.
Riscul este foarte mare.O astfel de tehnica nu te protejeaza de sarcina.Nu te lua dupa spusele unora si altora.
Maricel.La anul pe timpu' asta poate o sa-ti spunem tati.Ai uitat de lichidul preejaculator?
Risc este mereu, si cu prezervativ, dar daca nu a ejaculat in fata, riscul e mic. Oricum dupa trebuie de spalat organul genital bine sa nu ramina sperma pe el. Funda?
@justitiarul, asta e frate, la asta m-am gandit cand am pus intrebarea! Dar nu eu am avut contactul sexual cu ea.
Ca este sau nu in ovulatie, riscul ramane acelasi! cel mai sigur e sa va protejati, si niciodata sa nu o faceti neprotejat, daca nu doresti sa devii parinte.
Riscul este 0, nu are cum sa ramai insarcinata... ovulatia are loc aproximatix 14 zile dupa inceperea ciclului mentrual. Daca partenerul nu si-a dat drumul in respectiva, chiar daca nu a folosit prezervativ, riscul este tot 0. nici un spermatozoid nu a ajuns la noul ovul
Ai gresit categoria "Tom si Jerry" ce esti! Esti prea mic pentru intrebari ca astea!. Mai intreabati si tu parintii ca nu te-au facut ca sa te lase dupa, cand incep complexele adolescentine!
Hai nu fi rusinat si incearca...insa eu am mi-am indeplinit datoria si o repet...ai gresit categoria!
dobrin1019 întreabă: