| xbuburuzax a întrebat:

Daca o masea are doua carii in parti diferite, atunci pretul plombarii lor este cel pentru o plomba sau pentru doua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Depinde de cabinet si de dentist. E posibil sa achiti ca pentru o plomba mai mare, pentru ca practic se lucreaza la un singur dinte, insa cel mai bine intrebi inainte ca sa te asiguri happy

| vLooM a răspuns:

Din cate stiu eu pentru o masea este o anumita suma, nu conteaza daca are carii in 2-3 parti. este doar o masea si atat, platesti doar pentru o masea.

O masea = 1 plomba nu conteaza daca sunt in 2 parti, normal trebuie sa platesti doar pentru o plomba.

| Ionut_Oana-Roxana_1989 a răspuns:

Nu pot sa iti dau un raspuns foarte clar, dar depinde de cabinetul la care mergi. Mie mi s-a intamplat sa platesc 2 plombe la pret de 1 pentru ca erau micute, dar am platit si 2 plombe pentru aceeasi masea. In momentul cand vb cu medicul dentist, el o sa iti dea raspuns. Sper sa platesti 1 dar sa fie de calitate. happy

| IDontCareee a răspuns:

Eu știu că e prețul pentru una! Dar poți să întrebi, ca să te asiguri.