| AntoniaBwl a întrebat:

Daca o persoana se enerveaza mult din adolescenta daca e o persoana nervoasa si face cu nervii din lucruri marunte ce consecinte va avea mai tarziu in cativa ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Dana1999 a răspuns:

Va rămâne la fel de nevrotica.

| AntoniaBwl explică (pentru Dana1999):

Si nu va avea consecinte grave adica sa se imbolnaveasca?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AntoniaBwl):

Va dezvolta cel mai probabil o tulburare de personalitate anume.

| Dana1999 a răspuns (pentru AntoniaBwl):

Păi nu este deja nevrotica? Ce sa mai pățească?

| Anonimus107 a răspuns:

Se va imbolnavi incet incet...nu e bine sa se enerveze mereu, cel mai ok ca persoana respectiva sa se duca la psiholog sau sa aiba nevoie de cineva care sa o ajute cu ceva!

| AntoniaBwl explică (pentru Anonimus107):

Ce boli piate avea?

| Anonimus107 a răspuns (pentru AntoniaBwl):

Nu iti pot da un raspuns concret ca nu sunt doctor, dar pot spune ca tatal meu e si el mereu nervos dar nu asa de exagerat... din cauza muncii si s-a facut parul alb, imbatraneste prea repede. Cred ca ar putea fi si din asta, nu stiu mai multe chestii, dar persoana se va imbolnavi si de alte boli! Incerc sa te ajut cu astea, dar cam atat stiu

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimus107):

Psihologii nu sunt de incredere.Cel mai bine sa se consulte cu apropiatii si eventual sa-si faca timp pentru gandurile ei/lui si sa si le puna in ordine.

| Anonimus107 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord cu tine! Nu am fost niciodata la psiholog, dar eu spuneam asa daca ar ajuta cu ceva pentru om... Spune mi de ce crezi ca nu sunt de încredere? Adica nu functioneaza cum trebuie la oameni?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimus107):

Din cate am auzit, dau sfaturi ca sa te scoată din starea aia oarecum și îți iau banii. Atât.

| Anonimus107 a răspuns (pentru anonim_4396):

Au...aici e naspa