| JIJ a întrebat:

Daca omenirea ar ramane fara mancare, ar manca iarba? ce beneficii ar aduce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca s-ar manca unii pe altii

| pwp a răspuns:

Nu cred..mai degraba oamenii ar face copii pentru a-i manca straight face

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Se vor găsi alte viețuitoare comestibile (deocamdată se orientează spre pești și spre „fructele de mare").
Asta dacă nu și moralitatea universal acceptată în marea parte a lumii se va schimba.

| Hevnoraak a răspuns:

Nu va mânca nimeni iarbă, ne vom mânca între noi.

| BracKMyhay95 a răspuns:

Nu se poate sa ramanem fara mancare. Omul este inventiv gaseste fel si fel de metode de procurat hrana, si nu cred ca se va ajunge la canibalism.

| radupopa a răspuns:

Sunt mai multe cazuri:
1.Nu vom mai avea ce sa mancam si o sa murim.
2.Vom manca iarba dar nu va fi sanatoasa si aici sunt inca doua cazuri.Primul e ca am trai, iar al doilea iarba nu ar fi comestibila si am muri.
3.Vom manca insecte si vom trai sau insectele nu vor fi comestibile si vom muri.
4.Vom deveni canibali si ne vom manca intre noi.

| pcsick a răspuns:

Beneficii? supravietuirea logic.
a fost o seceta mare prin 1920-1930 cand nici iarba nu crescuse, oamenii mancau frunze de dud, intreaba-ti batranii. intr-o astfel de situatie ai manca virmi mai ceva ca Bear Grylls.

| jogabonito a răspuns:

Nu ar manca tot oamenii Canibali vom fii laughing

| STyL3z a răspuns:

Nu, oameni n-ar manca iarba, dar ar vana alte persoane, ca in vremurile preistorice. daca ar fi mancat iarba nu ar fi adus nici un ceneficiu

| MeAlex a răspuns:

Hai ca nu dispar si animalele deodata. se intoarce lumea la vanatoare.

Întrebări similare