| GulDan a întrebat:

Daca painea ingrasa si pe langa faptul ca pune in ea tot felul de substante sa fie mai buna si sa arate mai bine..cu ce sa o inlocuiesc? sau macar ce paine e buna. daca n-as manca paine as slabi.,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Toată pâinea din făină albă nu este bună pentru organism!

| riri2 a răspuns:

Incearca sa mananci paine doar dimineata. Cel putin o felie buna de paine zilnic e foarte importanta, pentru fibre, care sunt si ele importante pentru colon.
Ar fi bine sa fie una naturala, fara e-uri, fara alte adaosuri.

La amiaza, daca ai o ciorbica buna, mananca cat mai mult din ea, pana te saturi. Daca ai si felul 2, orezul, mazarea, cartofii, si acestea te vor satura, important e sa nu mai mananci paine langa.

Daca doresti sa mananci putina paine la amiaza, atunci mananca cereale dimineata.

Painea o poti inlocui cu mamaliguta in cadrul anumitor feluri de mancare.
Sau cu cartofi.

Eu mai iau si rice cakes (https://www.google.de/......ps?/search ), o sa vezi tu cu ce ti se potrivesc.

Oricum, seara incearca sa mananci mai multe proteine si fructe. Paine si carbohidrati de loc!

Mult succes.
Eu am slabit mult cu regula: paine doar o data pe zi - si am cautat sa mananc o paine buna, sanatoasa, integrala.