| AlExAlExAnDrU a întrebat:

Daca parintii mei sunt scunzi inseamna ca si eu voi fi scund?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat! http://sanatate.bzi.ro/......-avea-2265

11 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Pai inca nu te-ai nascut?

| mixxjim a răspuns:

Nu obligatoriu, depinde daca ai in familie rude mai inalte (in special bunici). Daca toti sunt mici de inaltime si tu o sa fii cam tot asa. Un cunoscut de-al meu are 1.82 desi parintii sunt scunzi (mama 1.60 si tatal cam 1.68), dar bunicii si toate rudele din partea mamei sunt inalti, asa c-a avut norocul sa ia gene de acolo. Oricum, genetica are legile ei dupa care functioneaza, pot fi si persoane scunde din parinti inalti, deci cum ti-o fi norocul. Important este insa sa fii sanatos, nu stiu daca ti-ar folosi la ceva sa ai 1.80 si sa fii bolnav happy Fa ceva sport, poate ajuta sa ai cativa cm in plus - inot, baschet, volei. Sanatos sa fii! happy

| AlexVelea12 a răspuns (pentru mixxjim):

Dar nu se intampla mereu asa depinde la tine s-a intmplat asa dar la el nu se stiewinking

| dragosbogdan001 a răspuns:

Nu neaparat, dar este posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Bris a răspuns:

Nu neapărat, de obicei se moștenește tot a doua generație, deci bunicii tăi cum sunt?

| Aimèeeee a răspuns:

Posibil.

| MariusGomoi a răspuns:

Nu neaparat.asta depinde de felul tau in care o sa te dezvolti in adolescenta

| Constantin112 a răspuns:

Incorect.
Parintii mei tot asa sunt scunzi si ce crezi ca eu sunt scund?hee hee i-am intrecut la inaltime de mult.
Acum depinde si de tine daca esti mai mic poti fi mai scund cand o sa mai cresti o sa cresti si in inaltime si zic asta ca eu am 17 ani si de aceea am zis ca i-am intrecut pe parintii mei la inaltime.

| AlexVelea12 a răspuns:

Daca parintii tai sunt scunzi de obicei si copii vor fi scunzi dar depinde si ce inaltime ai. fundita?

| DedeMnY a răspuns:

Nu neaparat! Depinde cum te dezvolti!
De exemplu, eu nu seman cu parintii!

Întrebări similare