| Lightning1997 a întrebat:

Daca pieptul de pui nu miroase urat,insa nu mai este deschis la culoare, ci are o culoare mai roz(asemanatoare cu carnea dr porc), inseamna ca s-a stricat? Il mai pot consuma?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu are miros, doaar incepe sa se coloreze mai inchis, atunci il mai poti fierbe sau frige, ocazie cu care se si dezinfecteaza. Nu vei pati nimic.

(... daca ai sti ce de carne colorata se serveste zilnic in restaurante, fast food-uri etc... big grin )

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa nu te joci. Poti face o toxinfectie alimentara de toata frumusetea cu urmari grave.

| JustBlackNoGrey a răspuns:

In asemenea caz, ar trebui sa prajesti carnea si sa o manaci cat mai repede sa nu inceapa sa se strice, dar sa nu o fierbi! sa o prajesti!

| Iosuat a răspuns:

Salut, dacă încă miroase bine nu are ce sa fie problema, eventual doar dacă se închide foarte tare la culoare, către maroniul acela de carne prăjită dacă înțelegi la ce ma refer. Dacă vrei tu sa fi mai sigur, o varianta foarte bună ar fi să-l tai cubulețe și să-l fierbi cu niște condimente și apa, dacă exista ceva bacterii acolo prin fierbere se vor elimina total. Pofta mare