N-are nimic. Nu spune nimeni ca trebuie sa mananci TOT ce poftesti. Sunt doar pofte ale tale (nu ale copilului!), esti mai sensibila la anumiti stimuli in timpul sarcinii si ai un apetit mai mare. Nu poti pierde copilul din cauza asta, stai linistita.
Stai linistita, eu am nascut 5 copii, daca de cate ori pofteam ceva piedeam copilul inseamna ca nu mai aveam nici unul acum.
Eu sunt insarcinata in 32 de saptamani si dealungul sarcinii am avut multe pofte de astea dar nu intotdeauna am putut sa mananc ceea ce am vrut si nu am patit nimic. STAI LINISTITA nu ai pentru. ce sa te preocupi e normal sa avem pofte de astea care sunt practic mofturii de a noastre nu pofte de a copilului. sa ai o nastere usoara si un copil sanatos
Nu se intampla absolut nimic daca poftesti. E doar o mica smecherie a femeilor gravide pentru a primi tot ce-si doresc. Sarcina nu are nimic de suferit.
Nu e adevarat ca poti pierde copilul sunt pofte pe care gravidele profita de ele
Sincer, nu de fiecare data cand poftesti iti e rau, eu am patit-o cu slanina (care niciodata nu mi-a placut) eram insarcinata si pentru ca nu am avut in casa in momentul ala am fost pe punctul de a pierde in sensul ca am cazut ca intr-o coma nu a durat decat cateva ore, dar a fost singura data, in rest nu prea am avut pofte, daca nu iti e rau nici o problema nu pierzi dar eu am patit-o si de aceea daca iti e rau, fa ceva si maninca sau inlocuieste ceea ce poftesti cu ce ai prin casa
anonim_4396 întreabă: